Aktif Eğitimciler iftar yemeğinde bir araya geldi

Aktif Eğitimciler Sendikası Tokat İl Temsilciliği'nin düzenlemiş olduğu iftar programına Aktif Eğitimci üyeler yoğun ilgi gösterdi. Üyelerin ailecek katıldığı program açık havada canlı ney eşliğinde devam etti.İftar yemeği sonunda...

Google Haberlere Abone ol
Aktif Eğitimciler iftar yemeğinde bir araya geldi

Aktif Eğitimciler Sendikası Tokat İl Temsilciliği'nin düzenlemiş olduğu iftar programına Aktif Eğitimci üyeler yoğun ilgi gösterdi. Üyelerin ailecek katıldığı program açık havada canlı ney eşliğinde devam etti.

İftar yemeği sonunda konuşma yapan Tokat İl Temsilcisi Yusuf Kaya, sendikanın kuruluşundan bugüne geçen kısa sürede adına yakışır Aktif bir sendika görüntüsü çizdiğini, üyeleriyle sadece üyelik ve istifa döneminde değil de yaşamın tüm alanlarında bir araya geldiklerini söyledi. Kaya, sosyal sendikacılık adına Tokatta bir çok etkinlik yaptıklarını, eğitim ve eğitimcilerin problemlerinin tespiti ve çözüm önerileri üretmek için Ortak Akıl Toplantıları düzenlediklerini dile getirdi. "Eğitim adına güzel şeylerden bahsetmek isterdim fakat bürokratik katliamlar, fişlemeler ve tasfiyelerle dolu bir yıl geçirdik." diyen Kaya, ardından torba yasaya eklenen memurun iş güvencesini kaldıran kanundan bahsederek sendika olarak iş güvencesini kaldıran kanuna karşı çıktıklarını belirtti.

Yoğun ve stresli bir yılın arkasına öğretmenlere iyi tatil dileklerinde bulunan Kaya, yapılan iftar programına katılan üyeler ve ailelerine katılımlarından dolayı teşekkür etti.

CİHAN

Yorumlar