Aktif Eğitim Sen’den sendikalara ziyaret

Aktif Eğitim-Sen Samsun Şube Başkanı Sefa Zor ve yönetim kurulu üyeleri sendikal paydaşlarla tanışmak ve ortak doğrularda birlikte hareket etmek amacıyla Samsun’da bulunan sendikaları ziyaret etti. Aktif Eğitimciler Sendikası (Aktif Eğitim-Sen)...

Google Haberlere Abone ol
Aktif Eğitim Sen’den sendikalara ziyaret

Aktif Eğitim-Sen Samsun Şube Başkanı Sefa Zor ve yönetim kurulu üyeleri sendikal paydaşlarla tanışmak ve ortak doğrularda birlikte hareket etmek amacıyla Samsun’da bulunan sendikaları ziyaret etti.

Aktif Eğitimciler Sendikası (Aktif Eğitim-Sen) üyeleri ilk ziyaretini Türk Eğitim Sen Samsun şubesine gerçekleştirdi. Burada Şube Başkanı Levent Kuruoğlu ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Aktif Eğitim-Sen, ikinci ziyaretini ise Eğitim ve Bilim İşgörenleri Sendikası (Eğitim-İş) şubesine yaptı. Şube Başkanı Rüstem Kara ve yönetim kurulunun ev sahipliğinde gerçekleştirilen ziyarette sendikal anlamda karşılıklı bilgi alış verişinde bulunuldu.

Üçüncü ziyaretini de Eğitim-Sen Samsun şubesine gerçekleştiren Aktif Eğitim Sen üyeleri ev sahibi olan Eğitim Sen Samsun Şubesi Başkanı İsmail Yavuz ve yönetim kuruluna sıcak karşılamalarından dolayı teşekkür etti. Çalışmalarını çatışmacı ve kavgacı bir üslup yerine işbirliği ve dayanışma ruhuyla yürüteceklerini belirten Aktif Eğitim-Sen Şube Başkanı Sefa Zor, ziyaretlerde yaptığı konuşmasında şöyle dedi: “Ortak doğrularda tüm sendikalarla birlikte hareket etmeye hazırız. Eğitim-öğretim adına iyi ve güzel olan ve ilkelerimizle çelişmeyen her türlü çalışmada bu çalışmalara katkı sağlayacak tüm kişi, kuruluşlarla işbirliğine açığız. Yakında açılışı yapılacak olan yeni hizmet binasının açılış törenine tüm sendika başkanlarımızı ve üyelerini davet ediyoruz. Ayrıca tüm sendika üyeleri Manisa’nın Soma ilçesindeki kömür ocağında meydana gelen faciada şehit olan kardeşlerimize Allah’tan rahmet,yakınlarına sabır, milletimize başsağlığı ve yaralılara da acil şifalar dileriz.”

Samimi ortamda geçen ziyaretler hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle ve karşılıklı görüş alış verişlerin ardından son buldu.

CİHAN

Yorumlar