Aktif Eğitim Sen’den öğretmenlere iftar

Aktif Eğitimciler Sendikası Niğde Temsilciliği, öğretmenleri iftarda buluşturdu. Sendika Genel Başkan Vekili Abdülkadir İşler’in de katıldığı iftar programında çok sayıda üye ve yakınıyla eğitimciler yer aldı. Kur’an-ı Kerim okunarak...

Google Haberlere Abone ol
Aktif Eğitim Sen’den öğretmenlere iftar

Aktif Eğitimciler Sendikası Niğde Temsilciliği, öğretmenleri iftarda buluşturdu. Sendika Genel Başkan Vekili Abdülkadir İşler’in de katıldığı iftar programında çok sayıda üye ve yakınıyla eğitimciler yer aldı.

Kur’an-ı Kerim okunarak başlanan iftar programında bir konuşma yapan Aktif-Sen Niğde Temsilcisi Mustafa Altınyüzük, yeni açılan bir sendika olmalarına rağmen bu güne kadar birçok faaliyet gerçekleştirdikleri söyledi. Ramazan ayının manevi atmosferini birlikte yaşamak için de eğitimcilere yönelik iftar programı düzenlediklerini belirten Altınyüzük, Niğde’nin eğitim hayatına katkı sağlamak için çalışmalarının bundan sonra da devam edeceğini vurguladı.

Aktif Eğitimciler Sendikası Genel Başkan Vekili Abdülkadir İşler de konuşmasında eğitim camiasında birlik ve beraberliğin önemine değindi. Aktif Eğitimciler Sendikası’nın kısa sürede 30 bine yakın üyeye sahip olduğunu belirten İşler, hem eğitim öğretimle hem de eğitimcilerin sorunları ile yakından ilgilendiklerini söyledi. Türkiye’de sendikacılık alanında farklı bir uygulama olarak genel merkez bütçesinin yüzde 70’ini illere göndererek doğrudan kullanıma açan tek sendika olduklarını da sözlerine ekledi.

Aktif Eğitimciler Sendikası Niğde Temsilciliği tarafından düzenlenen iftar programında il dışına tayini çıkan öğretmenlere yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür edildi. CİHAN

Yorumlar