Aktif Eğitim Sen Temsilcisi Yüksel: Siyasal bir yapılanma olmayacağız

Aktif Eğitim Sen İl Temsilcisi Yahya Yüksel, “Biz asla siyaset yapmayacağız ve siyasal bir yapılanma olmayacağız. Eğitimin tüm paydaşlarının haklı sesi olmaya çalışacağız.” dedi.Aktif Eğitimciler Sendikası (Aktif Eğitim Sen) Amasya...

Google Haberlere Abone ol
Aktif Eğitim Sen Temsilcisi Yüksel: Siyasal bir yapılanma olmayacağız

Aktif Eğitim Sen İl Temsilcisi Yahya Yüksel, “Biz asla siyaset yapmayacağız ve siyasal bir yapılanma olmayacağız. Eğitimin tüm paydaşlarının haklı sesi olmaya çalışacağız.” dedi.

Aktif Eğitimciler Sendikası (Aktif Eğitim Sen) Amasya Şubesi üyeleri, doğa yürüyüşü ve piknikte bir araya geldi. Etkinlikle ilgili bilgi veren Amasya İl Temsilcisi Yahya Yüksel, birlik ve beraberliklerini pekiştirmek için bu tür faaliyetlere devam edeceklerini belirtti.

Yahya Yüksel, “Bu güzel birlikteliğimizde yeni nesil sendikacılık anlayışıyla ilkeli sendikacılığın nasıl olması gerektiği bilinciyle şube olma yolunda ilerliyoruz. Bizim hizmet anlayışımız diğer sendikalara göre çok farklıdır. Bizler, sendika olarak kesinlikle kişisel çıkarlarımızı ön planda tutan bir sendikacılık yapmayacağız. Sendikamız, adında olduğu gibi eğitimin tüm paydaşlarıyla iletişim halinde olup ortak akıl çerçevesinde eğitime aktif katkılarda bulunan bir sendikacılık yapacaktır.” dedi.

Asla siyaset yapmayacaklarını ve siyasal bir yapılanma olmayacaklarını kaydeden Yüksel, “Eğitimin tüm paydaşlarının haklı sesi olmaya çalışacağız. Genel Başkanımız Osman Bahçe’nin defaatle belirttiği gibi, eğitimde sorun odaklı değil çözüm odaklı olacağız ve harç görevi gören sendika olmaya çalışacağız.” ifadelerini kullandı.

Yüksel, kavgayla değil ikna ve çözüm odaklı sendikacılık yapacaklarını, çözüm için doğru olan tüm fikirlere değer vereceklerini sözlerine ekledi. CİHAN

Yorumlar