Aktif Eğitim-Sen Mersin Temsilcisi Nasır: Türkiye'de 30 bin üyeye ulaştık

Aktif Eğitim-Sen Mersin Temsilcisi Tekin Nasır, çok yeni bir sendika olmalarına rağmen Türkiye geneli 30 bin üyeye ulaştıklarını belirtti.

Google Haberlere Abone ol
Aktif Eğitim-Sen Mersin Temsilcisi Nasır: Türkiye'de 30 bin üyeye ulaştık

Aktif Eğitim-Sen Mersin Temsilcisi Tekin Nasır, çok yeni bir sendika olmalarına rağmen Türkiye geneli 30 bin üyeye ulaştıklarını belirtti. Nasır, eğitim alanında yeni proje ve önerileri olduğunu, bunları zamanla kamuoyu ile paylaşacaklarını ifade etti.

Aktif Eğitimciler Sendikası (Aktif Eğitim-Sen) Bozyazı ve Anamur üyeleri pazar kahvaltısında bir araya geldi. Bozyazı Öğretmenevi tesislerinde gerçekleştirilen kahvaltıya Mersin Aktif Eğitim-Sen Mersin Temsilcisi Tekin Nasır, Bozyazı ve Anamur üyeleri, eşleri ve çocukları ile birlikte katıldı.

Mersin Aktif Eğitim-Sen Mersin Temsilcisi Tekin Nasır, sendikalarının kuruluşunu ve amaçlarını anlattığı kısa konuşmasında, henüz çok yeni bir sendika olmalarına rağmen Türkiye geneli 30 bin üyeye ulaştıklarını belirtti. Nasır, eğitim alanında yeni proje ve önerileri olduğunu, bunları zamanla kamuoyu ile paylaşacaklarını kaydetti.

Nasır, bu kahvaltıda amaçlarının, Bozyazı ve Anamur üyelerinin eşleri ve çocukları ile birlik beraberlik sağlamak ve bir kaynaşma ortamı temin etmek olduğunu söyledi. Karşılıklı soru cevap şeklinde geçen bilgilendirme ve tanışmanın ardından sahilde toplu hatıra fotoğrafı çekilmesi ile program sona erdi.



CİHAN

Yorumlar