Aktif Eğitim Sen Bafra'da tanışma yemeği düzenledi

Merkezi Ankara’da bulunan Aktif Eğitimciler Sendikası (Aktif Eğitim-Sen) Bafra Öğretmenevi'nde üyeleri ile tanışma yemeği toplantısı düzenledi. Toplantıya Samsun Aktif Eğitim-Sen Başkanı Sefa Zor, Bafra Temsilcisi Ercan Sırma, Bafra, Alaçam...

Google Haberlere Abone ol
Aktif Eğitim Sen Bafra'da tanışma yemeği düzenledi

Merkezi Ankara’da bulunan Aktif Eğitimciler Sendikası (Aktif Eğitim-Sen) Bafra Öğretmenevi'nde üyeleri ile tanışma yemeği toplantısı düzenledi. Toplantıya Samsun Aktif Eğitim-Sen Başkanı Sefa Zor, Bafra Temsilcisi Ercan Sırma, Bafra, Alaçam ve 19 Mayıs’tan çok sayıda üye katıldı.Yenilen yemeğinin ardından Samsun Aktif Eğitim-Sen Başkanı Sefa Zor, Aktif Eğitim-Sen ve Sendikacılık hakkında üyelerini bilgilendirdi.

Konuşma yapan Başkan Samsun Aktif Eğitim Sen Başkanı Sefa Zor, “Sendikacılık akıllarımıza kavganın, gürültülü eylemlerin olduğu bir yer olarak geliyor. Tabi böyle olunca kendi arkadaşlarımızı bile üye yapmakta zorlanıyoruz. Adam diyor ki; ‘ben sendikaya üye olacağım fakat sendikal şeylere inanmıyorum, sendikacılık çok farklı bir şey sendikacılıkla biz ne yapabiliriz ki'. Doğru sendikacılık bu şekilde çıkmıştır ama sendikanın içinde hak vardır, adalet vardır, Sosyal adalet vardır. Biz sendikacılığa sadece üyelerimize hizmet için değil bütün insanlığa hizmet için soyunduk." dedi.

CİHAN

Yorumlar