Aktif bebeklere ilk battaniye Aktif Eğitim Sen’den

Aktif Eğitimciler Sendikası (Aktif Eğitim Sen) Aksaray Şubesi tarafından üyelerin yeni doğan bebekleri için hazırlanan ‘aktif bebek' battaniyeleri hediye edilmeye başlandı. Uygulama özellikle Türkiye’nin bayan üye oranında en fazla sayıya...

Google Haberlere Abone ol
Aktif bebeklere ilk battaniye Aktif Eğitim Sen’den

Aktif Eğitimciler Sendikası (Aktif Eğitim Sen) Aksaray Şubesi tarafından üyelerin yeni doğan bebekleri için hazırlanan ‘aktif bebek' battaniyeleri hediye edilmeye başlandı. Uygulama özellikle Türkiye’nin bayan üye oranında en fazla sayıya sahip olan Aksaraylı üyeler tarafından memnuniyetle karşılandı.

Aksaray’da artırdığı üye sayısıyla yakın bir zamanda şube açmaya hazırlanan sendika, yeni doğan bebekler için birbirinden güzel battaniyeler hazırladı. ‘Aktif Bebek’ ismi verilen battaniyeleri almaya başlayan üye eğitimciler, sendikanın yakın ilgisinden duydukları memnuniyeti paylaştı. Kız bebekler için pembe, erkek bebekler için ise mavi renkli battaniyeleri üyelerine takdim eden Aktif Eğitim Sen Aksaray Temsilcisi Şaban Önge, üyelerinin her mutluluğunda yanlarında olmak istediklerini ifade etti.

Önge, "Çiçeği burnunda sendikamızın küçük bir hatırası olarak sendikamızın kurulmasıyla birlikte doğan çocuklar için üyelerimize battaniye hediye ediyoruz. İnşallah mutlu ve huzurlu yuvalarında güle güle kullansınlar. Allah tüm üyelerimizin ve eğitimcilerimizin çocuklarını anne ve babalarına hayırlı, vatana ve millete faydalı bireyler etsin." dedi. Önge, uygulama ile çok sayıda üyenin battaniyelerini sendika binasında aldığını ifade etti.

CİHAN

Yorumlar