Aksu’daki kaçak yapılar yıkıldı

Antalya’nın Aksu ilçesinde yapılan kaçak yapılar belediye tarafından yıkılıyor. İlçedeki 229 parsel olarak bilinen Atatürk Mahallesi’nde seçimden önce yapılan 6 kaçak yapı yıkıldı. Yine aynı mahallede tüplü ağaçlar dikilerek tel...

Google Haberlere Abone ol
Aksu’daki kaçak yapılar yıkıldı

Antalya’nın Aksu ilçesinde yapılan kaçak yapılar belediye tarafından yıkılıyor. İlçedeki 229 parsel olarak bilinen Atatürk Mahallesi’nde seçimden önce yapılan 6 kaçak yapı yıkıldı. Yine aynı mahallede tüplü ağaçlar dikilerek tel örgülerle işgal edilen devlet arazilerindeki işgaller de engellenerek, tel örgüler yıkıldı.

Aksu Belediyesi, kaçak yapılarla mücadele başlattı. Atatürk Mahallesi’nde yer alan 229 parselde seçimden önce yapılan 6 ev Aksu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkıldı. Çevik Kuvvet ekiplerinin de hazır bulunduğu yıkımlarda gecekondu sahipleri direnç gösterse de Aksu Belediyesi kararlı tutumu ile evleri yıktı. Yine Atatürk Mahallesi’nde yer alan ve hazineye ait olan arazilerin tel örgülerle çevrilerek işgal edilmesi nedeniyle buralarda da yıkımlar gerçekleştirildi. Tüp ağaçlar ekilerek ele geçirilmeye çalışılan arazilerde tel örgüler yerle bir edilerek işgal engellendi. Burada Kepez Belediyesi ile sınırda kalan işgaller iki belediyenin eş zamanlı çalışması ile gerçekleştirildi.

CİHAN

Yorumlar