Aksu’da işyerlerine Ramazan denetimi

Antalya Aksu Belediyesi, rutin olarak gerçekleştirdiği denetimlerini Ramazan ayı öncesi sıklaştırdı. Halkın sağlığı ile oynanmaması için sık sık fırınlarda denetimler yapan Zabıta Müdürlüğü ekipleri, sağlığa, hijyen koşullarına...

Google Haberlere Abone ol
Aksu’da işyerlerine Ramazan denetimi

Antalya Aksu Belediyesi, rutin olarak gerçekleştirdiği denetimlerini Ramazan ayı öncesi sıklaştırdı. Halkın sağlığı ile oynanmaması için sık sık fırınlarda denetimler yapan Zabıta Müdürlüğü ekipleri, sağlığa, hijyen koşullarına aykırı işletmelere ceza yağdırdı.

Aksu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, belirli periyotlarda yaptığı denetimlerini Ramazan ayı öncesi sıklaştırdı. Oruçlar başlamadan önce fırınlarda sıkı denetimler yapan zabıta ekipleri kurallara, hijyene uyulup uyulmadığına dikkat etti. Ekipler yaptıkları denetimlerde sağlık açısından uygun olmayan ürünler ele geçirdi. Bunun yanı sıra denetimlerde fırınların bazılarının hijyene uymadığı ortaya çıktı. Ekipler, ekmeklerin gramajlarını da ölçerek bu konuda da denetimlerini sürdürdü. Zabıta ekipleri hijyen kurallara uymayan işletmelere ‘Kabahatler Kanunu’ kapsamında 189 lira ceza keserken, sağlıksız koşulların ortadan kaldırılması için de ihtarname verildi. Denetimlerde temizliğe ve kurallara uygun olan işletmelere ise teşekkür edildi.

CİHAN

Yorumlar