AKSİAD iki marka ismi ağırladı

Tokat Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği (AKSİAD), Hatemoğlu Yönetim Kurulu Hatem Saykı ve Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya'yı misafir etti. AKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Urhan, açılışta yaptığı konuşmada...

Google Haberlere Abone ol
AKSİAD iki marka ismi ağırladı

Tokat Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği (AKSİAD), Hatemoğlu Yönetim Kurulu Hatem Saykı ve Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya'yı misafir etti.

AKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Urhan, açılışta yaptığı konuşmada firmaların kurumsallaşarak büyümek ve kurumsallaşmak zorunda olduğunu belirterek, "1900´lerde kalma dededen babadan kalma yöntemlerle işletmecilik mantığı günümüzde geçerliliğini tamamen yitirmiştir. Uzun yıllar boyu emeklerle bugünlere gelen işletmelerin yöneticileri, çalışanları makine olarak değil sorunlarıyla, sevinçleriyle, aileleriyle birer insan olarak görenlerdir.” dedi.

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya ise 1963 yılından beri dönemin şartlarına ve tercihlerine uygun konut projeleri ürettiklerini belirterek, Türkiye'de gayrimenkul sektörünün en dinamik ve lokomotif sektörlerin başında geldiğini bu alanda yatırım yapmak isteyenlerin acele etmesi gerektiğine dikkat çekti.

Hatemoğlu Hazırgiyim Yönetim Kurulu Başkanı Hatem Saykı da, yurtdışında Çin, Kongo, Azerbaycan ve Türkmenistan’da mağazaları bulunduğunu belirterek, "Özellikle Çin’de 5 yılda 200 mağazaya ulaşmayı hedefliyoruz. İş ortaklığı yaptığımız firmanın da öngörüsü bu” dedi.

Program sonrası AKSİAD Başkanı Hasan Urhan Uğur Dumankaya, Hatem Saykı ve Fuat Yılmaz'a programa katkılarından dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti.

CİHAN

Yorumlar