Akşener: İşadamı 100 milyon doları duyunca koştura koştura hastaneye gitmiş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkan Vekili Meral Akşener, "Bir işadamı, canı yanmış ‘100 milyon dolar koyacaksın havuza’ diyor muhterem Başbakan.

Google Haberlere Abone ol
Akşener: İşadamı 100 milyon doları duyunca koştura koştura hastaneye gitmiş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkan Vekili Meral Akşener, "Bir işadamı, canı yanmış ‘100 milyon dolar koyacaksın havuza’ diyor muhterem Başbakan. Adamın canı yanmış. Konuşmalar korkunç. Bir tanesi 3 tane tansiyon hapı içmiş 100 milyon doları duyunca koştura koştura hastaneye gitmiş." dedi.

Meral Akşener, partisinin aday tanıtım toplantısı için geldiği Amasya’da, Hamit Kaplan Kapalı Spor Salonu’nda partililere seslendi.

Akşener, son dönemlerde bazı internet sitelerinde yayınlanan 'Alo Fatih' olayına değindi. Gündemde çok vahim olayların olduğunu belirten Akşener, “Hani havuzlar oluşturulmuş. Hani ‘Alo Fatih Hattı’ var ya. Hani Genel Başkanımızın konuşmasını Sayın Başbakan Fas’tan arıyor ‘Alo Fatih, Devlet Bey’in o sözünü çıkar’ Alt yazıya tahammülü yok. Sonra bir başka vahim iş var ‘Alo Fatih MHP’nin oylarını al BDP’ye koy.’

Ben birkaç yıldır Adalet ve Kalkınma Partisi’nin üst düzey yöneticileri ile BDP yöneticilerinin gerçekten ikiz kardeş olduğunu, ruh ikizleri olduklarını iddia ediyordum, aziz milletimizin bazı değerli mensupları şüphe ile bakıyordu. Şimdi bu telefonla ben doğrucu çıktım.

Başbakan, BDP’nin az oy almasına üzülmüş. Başbakan, MHP yükseliyor kızmış, BDP düşüyor üzülmüş. Ne yapacağız şimdi? 'Alo Fatih' devreye girmiş ‘Al MHP’nin oyunu koy BDP’ye.’ Böyle bir rezalet yeryüzünde olamaz.” ifadelerini kullandı.

Akşener şöyle devam etti: “Tam bunu hazmediyorken, bunun üzerinde konuşuyorken küt bir ses tapesi daha yayınlandı. Bir başka Alo Fatih hattının kurulması ile ilgili. Bir işadamı, canı yanmış ‘100 milyon dolar koyacaksın havuza’ diyor muhterem Başbakan. Adamın canı yanmış. Konuşmalar korkunç. Bir tanesi 3 tane tansiyon hapı içmiş 100 milyon doları duyunca koştura koştura hastaneye gitmiş. Sonuç, adamın canı yanmış artık. Başbakan’a mı sövdü, ona cesaret edemedi millete mi sövdü, ama net bir şekilde bu millete sinkaflı sövdü. Bekledim ben Sayın Başbakan bu işadamı ile ilgili nasıl tavır koyacak diye.

Bir hafta sonra İstanbul’u ilçe ilçe gezerken Sayın Başbakan biz muhalefet partilerinin başta MHP’nin bu işadamının aziz milletimize sinkaflı bir şekilde yaptığı sövgüyü kamuoyu gündemine getirmemizden duyduğu rahatsızlığı ortaya koyduktan sonra bu arkadaşı kınamak yerine, bu arkadaşın aldığı ihaleleri tekrar gözden geçirmek yerine çok enteresan bir tavır koydu. Dedi ki; ‘Ey muhalefet partileri, ey MHP. Bu arkadaşlar hakkında konuşuyorsunuz, bunlar saygın birer işadamıdır siz bunların itibarını sarsıyorsunuz.’ Hadi oradan millete sövenin itibarı mı olurmuş?" CİHAN

Yorumlar