Aksaray'ın yeni valisi Şeref Ataklı görevine başladı

Aksaray’a yeni atanan Vali Şeref Ataklı görevine başladı. Valilik önünde düzenlenen karşılama törenine Vali Yardımcısı Kubilay Ant, Alay Komutanı Albay Levent Ölmez, Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta, daire müdürleri, il genel meclis üyeleri ve sivil.

Google Haberlere Abone ol
Aksaray'ın yeni valisi Şeref Ataklı görevine başladı

Aksaray’a yeni atanan Vali Şeref Ataklı görevine başladı. Valilik önünde düzenlenen karşılama törenine Vali Yardımcısı Kubilay Ant, Alay Komutanı Albay Levent Ölmez, Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta, daire müdürleri, il genel meclis üyeleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Aksaray Valisi Şeref Ataklı Valilik makamında oturduktan sonra “Önceliğimiz insan ve insana hizmet olacak." dedi. Vali Ataklı, şunları söyledi: “Bugün itibari ile Aksaray Valiliği görevimize başlamış bulunuyoruz. Aksaray orta Anadolu’da güzide bir ilimizdir. Bu ilimize elimizden geldiği kadarıyla bütün kamu görevlileri, il müdürleri, daire müdürleri, birim amirleri, sivil toplum kuruluşları kamu kuruluşları ile el birliği içerisinde Aksaray’a hizmet için gayret ve çaba sarf edeceğiz. Bizim önceliğimiz insan, insana hizmet. İnsanın huzuru güvenliği mutluluğu refahı için ne gerekiyorsa devletimizin bize vermiş olduğu tüm imkânlar ve sorumluluklar nispetinde bunu sağlamaya çalışacağız. Her şey insan için. Her şey insanın rahatı huzuru mutluluğu için. Bu yönden elimizden ne gelirse bu gayreti göstereceğiz. Aksaray’a daha önce hizmeti geçmiş sayın valilerimize, kamu görevlilerine ayrıca teşekkür ediyorum. Bundan sonra onlardan devir aldığımız bayrağı ileriye mümkün olduğunca ileriye götürmeye gayret edeceğiz.” CİHAN

Yorumlar