Aksarayda şampiyonlar Sabah Dershanesi'nden

Aksaray'da YGS tüm puan türlerinde birincilikleri toplayan Sabah Dershanesi öğrencisi Hayriye Nur Okumuş ve Onur Dilaver Yarar, TEOG sınavında soruların tamamını doğru cevaplayarak Türkiye ve Aksaray birincisi oldular.Sabah Dershaneleri Genel...

Google Haberlere Abone ol
Aksarayda şampiyonlar Sabah Dershanesi'nden

Aksaray'da YGS tüm puan türlerinde birincilikleri toplayan Sabah Dershanesi öğrencisi Hayriye Nur Okumuş ve Onur Dilaver Yarar, TEOG sınavında soruların tamamını doğru cevaplayarak Türkiye ve Aksaray birincisi oldular.

Sabah Dershaneleri Genel Müdürü Musa Esener, bu başarının kendileri için sürpriz olmadığını ifade etti. Esener, şöyle dedi: "Dershane idareci ve öğretmenlerimizin gayretli çalışmaları öğrencilerimizle birebir ilgilenme, düzenli ve planlı çalışma neticesinde 22 yıldır süren başarı geleneği devam etmiştir. Aksaray’ın eğitim ve öğretimi adına başarıların devamı için Sabah Dershanesi olarak üzerimize düşen görev ve sorumluluğu yapmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Dershanemiz, bireysel başarıda olduğu gibi kitlesel başarıda da en önde. Bu başarıyı Aksarayımıza yaşatan öğrencilerimize, başta ailesi olmak üzere okul öğretmenlerini ve dershane öğretmenlerimizi tebrik eder bütün öğrencilerimize ilerki hayatlarında başarılar dileriz."

Esener, 7-17 Temmuz tarihleri arasında tercihlerin yapılacağına işaret ederek, "Öğrencilerimizin tercihlerinin sağlıklı yapılması çok önemli, her yıl yaklaşık 500 bin öğrenci hatalı tercihten dolayı mağduriyet yaşamaktadır. Çünkü isabetli tercih yapılması öğrencinin ilgi ve yetenekleri doğrultusunda üniversiteye yerleştirilmesi ilerki hayatını şekillendireceğinden Sabah Dershaneleri olarak tüm öğrencilerimizin tercihlerini yapma noktasında, öğretmenlerimiz Aksarayımızın öğrencilerine yardımcı olacaklardır. Öğrencilerimizi dershanemize bekliyoruz." diye konuştu.

29 Haziran'da açıklanan LYS'de; Sezer Özdil MF3 puan türlerinde, Hami Kaan Singin MF4 puan türlerinde, Büşra Kuş TM1-TM2 puan türlerinde, Sümeyra Kara TM3 puan türlerinde Aksaray birincisi oldu. CİHAN

Yorumlar