Aksaray Üniversitesi ‘aile danışmanlığı sertifika eğitimi’ düzenliyor

Aksaray Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (ASÜSEM), 450 saatlik ‘Aile Danışmanlığı Sertifika Eğitimi’ düzenleyecek.

Google Haberlere Abone ol
Aksaray Üniversitesi ‘aile danışmanlığı sertifika eğitimi’ düzenliyor

Aksaray Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (ASÜSEM), 450 saatlik ‘Aile Danışmanlığı Sertifika Eğitimi’ düzenleyecek. İlgili program için 16 Aralık 2013 tarihinde başlayan başvurular, 16 Ocak 2014’e kadar sürecek. Eğitimlerin başlama tarihi ise 20 Ocak 2014.

‘Aile Danışmanlığı Sertifika Eğitimi’ programı; meslek elemanları ve eğitim niteliklerine uygun uzman, zenginleştirilmiş eğitim içeriği ile teorik düzeyde ve uygulamada yetkin aile danışmanlığı personeli yetiştirmek maksadıyla gerçekleştiriliyor. Eğitime; psikoloji, sosyal hizmetler, sosyoloji, psikolojik danışmanlık ve rehberlik, tıp, hemşirelik ve çocuk gelişimi bölümlerinden lisans düzeyinde mezun olanlar katılabilecek. Önkayıt ve kesin kayıtlar ASÜSEM’de alınacak ve dersler de yine ASÜSEM dersliklerinde yapılacak. Programa katılım bedeli 2 bin 750 lira olarak belirlendi. Ödemeler 2 taksitte yapılabilecek. Kayıt esnasında kişilerden 2 adet vesikalık fotoğraf, lisans diplomasının aslı ve iki yönlü fotokopisi, nüfus cüzdanı fotokopisi ve program ücretinin ilk taksitinin yatırıldığına ilişkin dekontun aslı ve fotokopisi isteniyor.
    
    Programın koordinatörlüğünü ASÜSEM Müdürü Yrd. Doç. Dr. Harun Yeniçeri, yardımcılığını ise ASÜSEM Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Tahsin Yıldırım yapıyor. İlgili programda Prof. Dr. Mustafa Acar’ın yanı sıra Yrd. Doç. Dr. Rezzan Gündoğdu, Yrd. Doç. Dr. Ertuğrul Uçar, Yrd. Doç. Dr. Ümit Morsümbül, Yrd. Doç. Dr. Yunus Günindi, Yrd. Doç. Dr. Erhan Tecim, Yrd. Doç. Dr. Meral Salman ve Yrd. Doç. Dr. Zübeyir Ovacık ders verecek.

    Ayrıntılı bilgi http://asusem.aksaray.edu.tr internet sitesinden ve (0382) 288 2399 - 288 2906 numaralı telefonlardan alınabilinecek. CİHAN

Yorumlar