Aksaray Belediyesi, gazileri Çanakkale’ye uğurladı

Aksaray Belediyesi tarafından ‘Türkiye gazilerine yürüyor. Aksaray Şehitlerini anıyor’ adlı proje kapsamında şehit aileleri, gaziler ve engellilerden oluşan yaklaşık 40 kişilik kafile Çanakkale’ye uğurlandı.Aksaray Lisesi önünde düzenlenen...

Google Haberlere Abone ol
Aksaray Belediyesi, gazileri Çanakkale’ye uğurladı

Aksaray Belediyesi tarafından ‘Türkiye gazilerine yürüyor. Aksaray Şehitlerini anıyor’ adlı proje kapsamında şehit aileleri, gaziler ve engellilerden oluşan yaklaşık 40 kişilik kafile Çanakkale’ye uğurlandı.

Aksaray Lisesi önünde düzenlenen uğurlama törenine Aksaray Belediye Başkan Vekili Hami Kuzucu, Muharip Gaziler Derneği Aksaray Şube Başkanı Mustafa Dağ, Engelliler Derneği Başkanı Bekri Kaya ile çok sayıda gazi ailesi ve engelli yakınları katıldı.

Uğurlama törenine bir konuşma yapan Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mustafa Dağ, “Burada şehit aileleri, muharip gaziler, terör malulü gaziler ve engelli arkadaşlardan oluşan 40 kişilik grup ile Çanakkale’ye gidiyoruz. Çanakkale’de geçit vermeyen askerlerimizin destanlaşan mücadelesini yakından göreceğiz. Bir gece orada kaldıktan sonra Edirne’ye geçeceğiz ve Edirne gezimizden sonra buradan tekrar memleketimize geri döneceğiz. Gezi programını düzenleyen Aksaray valiliği ve belediyemize katkılardan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Gezi katılanlar arasında Çanakkale’ye ilk defa gitmeye hazırlanan bazı şehit aileleri ve gaziler, çok heyecanlı olduklarını ifade ederken geziye destek veren Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya teşekkür ettiler.

Başkan Vekili Hami Kuzucu, geziye katılan herkese hayırlı yolculuklar diledi.

CİHAN

Yorumlar