Akrabasını Öldüren Genç, Not Bırakıp İntihar Etti

İzmir'de 27 yaşındaki Aynur Özilban, Erhan Karadiken tarafından tabancayla başına ateş edilerek öldürüldü. Olay arkada bırakılan notla karışık bir hal aldı.

Google Haberlere Abone ol
Akrabasını Öldüren Genç, Not Bırakıp İntihar Etti

İzmir'in Karabağlar İlçesi'nde, ilk evliliğinden bulunan 9 yaşındaki çocuğu ve ablasıyla ortak kalan 27 yaşındaki Aynur Özilban, dayısının torunu tıpkı yaştaki Erhan Karadiken sebebi ile tabancayla başına ateş açılarak öldürüldü. 'Ben onu karım bunun şeklinde seviyordum'' yazılı intihar notu bırakan genç adam, tıpkı tabancayla intihar etti.

SİLAH SESLERİ SONRASI POLİS OLAY YERİNE GELDİ

Olay, Karabağlar İlçesi 52/125 Sokaktaki evde saat 20.00 sularında meydana geldi. Daireden silah sesi geldiğini duyanların haber vermesi üstüne hadise yerine giden polis ekipleri, evde 2 kişiyi, başlarından tabancayla ateş açılarak öldürülmüş şekilde buldu. Evde tetkik oluşturan polis, başına ateş açılarak öldürülen Aynur Özilban'ın bir firmada işçi şekilde çalıştığı, ikinci eşinden boşandıktan sonra ilk evliliğinden bulunan 9 yaşındaki çocuğu ve ablası Feride Kılınç ile yaşamaya başladığını belirledi.

'KARIM GİBİ SEVİYORDUM'

Elinde tabanca bulunan Erhan Karadiken'in ise, Ankara'da yaşadığı, nakliye firmasında çalıştığı ve bugün İzmir'e geldiği belirleme edildi. Polis, Erhan Karadiken cesedinin beraberinde da not buldu. Notta, 'Ben onu karım bunun şeklinde seviyordum, fakat öteki erkeklerle mesajlaşıyordu' yazılı bulunduğu öğrenildi.

İNTİHAR ETTİĞİ ANLAŞILDI

Evde kimsenin olmadığı sırada meydana gelen olayda, Karadiken'in, Özilban'ı öldürdükten sonra yaşamına son verdiği kaydedildi.

İLİŞKİNİN OLUP OLMADIĞI KANITLANAMADI

Öte yandan, Aynur Özilban ile dayısının torunu bulunan Erhan Karadiken içinde duygusal bir ilişkinin olup olmadığı henüz netlik kazanmadı. Olay yerindeki incelemenin arkasından iki gencin cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na konuldu. Polisin olayla ilgili başlattığı tahkikat fazla fazla yönlü şekilde sürüyor.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar