Akparti'li Vatandaşlara Saldırdılar

İZMİR'in Gaziemir İlçesi'nde, Ak Parti için seçim afişleri asan Hasan Sakarya ile Yusuf Özdemir, yanlarına 3 araçla gelen kimliği belirsiz kişilerin saldırısına uğradı.

Google Haberlere Abone ol
Akparti'li Vatandaşlara Saldırdılar

Yaralanan partililer hastanede tedaviye alındı.

Ak Parti Gaziemir ilçe başkanlığı adına seçim afişlerini gece yarısında Sarnıç bölgesinde asan 36 yaşındaki Hasan Sakarya ile 26 yaşındaki Yusuf Özdemir'in yanına üç otomobille gelen kişiler, ne yaptıkları soruldu. Ardından da saldırdıkları iki partili tartaklanıp, yumruklanarak, tekmelendi. Aldığı darbeler sonrasında, Yusuf Özdemir'in burnu kırıldı, Hasan Sakarya da belinden darbe aldı. Nevval Salih İşgören Hastanesi'ne kaldırılan Sakarya ve Özdemir, tedavi altına alındı. 

Sağlık durumları iyi olan yaralılardan Yusuf Özdemir, "Yanımıza geldikten sonra sorularına cevap almadan saldırdılar. Kendimizi savunmamıza bile fırsat kalmadı. Bu seçim çalışmasını herkes yapıbilir, ama gerginliklerden uzuk durulmalı" dedi. 

Olayı öğrendikten sonra parti çalışanlarını hastanede ziyaret eden Ak Parti Gaziemir Belediyle başkan adayı Kerem Baykalmış ise, bu tür saldırıların kendilerini çalışmaktan alı koyamayacağını söyledi. Ak Partililer saldırının arkasında CHP'li bir meclis üyesi ve adamlarının olduğunu savundu. Bu arada polisin, olayla ilgili soruşturmasının devam ettiği bildirildi.

Yorumlar