Akparti İl Başkanı Açıkama Yaptı

BABUŞCU: İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI KADİR TOPBAŞ'TA

Google Haberlere Abone ol
Akparti İl Başkanı Açıkama Yaptı



AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, AK Parti İl Merkezi'nde açıklama yaptı. Babuşcu, "Bu yerel seçimin sonuçlarının çok ötesinden sonuçlar elde etmek isteyenler, bu seçim sonuçlarıyla beraber İstanbul'da bir kere daha kaybettiler. Biz Recep Tayyip Erdoğan'ın, genel başkanımızın, Başbakanımızın teşkilat mensupları olarak, şu anda İstanbul'da seçim kurullarının çalıştığı bütün okullarda; sayımın ve tasnifin devam ettiği her noktada, okulda, katta, sandıkta sorumlu olan arkadaşlarımız, üstlendikleri sorumluluğun farkında olarak bize sürekli sonuçları aktarıyorlar. O sonuçlardan elde ettiğimiz şu anda ki verilere göre, bir kere daha memnuniyetle ifade etmek istiyorum ki; İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kadir Topbaş'ta ve Ak Partiyle devam ediyor." dedi.

"KILIÇDAROĞLU, GENEL MERKEZE YÜRÜMÜŞTÜ"
Babuşcu, "Biz coşkumuzu, heyecanımızı teşkilat disiplini içerisinde ama aynı zamanda son gülenin iyi güleceği anlayışı içerisinde sükûnetle sonuçları takip ederiz" diye konuştu.
Aziz Babuşcu, "Coşkumuzu teşkilatlarımızdan bize akan sonuçlar neticeyi kesin tayin ettiğinde yine sükûnetle bayram coşkusunu yaşarız. Bu seçimin İstanbul açısından iki kaybedeni vardır. Bir, Ak Parti karşısında oluşturulan cephe içerisinde yer alanların tamamı. İki; Cumhuriyet Halk Partisi'nin adayı olarak ortaya çıkan ama bize göre o cephenin adayı olan Mustafa Sarıgül. Ama 2009'da da Ak Parti karşısında yenilgiyi tadan ve bunu kendisi açısından başarı olarak gören Kılıçdaroğlu, genel merkeze yürümüştü. Şimdi Ak Parti İstanbul teşkilatı Mustafa Sarıgül'e de yenilgiyi tattırarak onu CHP Genel Merkezi'ne gönderiyor." ifadesini kullandı.

" İSTANBUL İÇİN 47-50 BANDINDAN SONUCU TAYİN ETMİŞ OLACAĞIZ"
Babuşcu, "Sizlerden istirhamım şudur; biz kampanya dönemi boyunca çok fazla tahriklerle, çok fazla provokatif hareketlerle karşı karşıya kalmamıza rağmen sükûneti, aklıselimi ve milletimizle gönül yürüyüşümüzü hiç zedelemedik" dedi. Aziz Babuşcu, "Bu akşamda sizlerden isteğim talebim, yine coşkumuzu milletimize hediye olarak, sükunetinizi, aklıselimimizi muhafaza ederek coşkumuzu milletimizle paylaşacağız. Unutmayın ki, bu sonuçlar üzerine farklı tahrik ve provokasyon peşinde olanlara asla fırsat vermemeliyiz. Şu anda bile bu cephenin manipülasyonu içerisinde bir kaç uyduruktan kanal hala bu sonuçları manipüle etmeye çalışıyor. Onun için biz sükûnetle sonuçların tamamı elimize geçtiğinde coşkumuz bir kere daha paylaşacağız. Ama ben İstanbul için 47-50 bandından sonucu tayin etmiş olacağız. O zaman daha büyük coşkuyu bu salonda paylaşacağız" şeklinde konuştu

Yorumlar