AKP, Projelerini Google'dan Mı Aldı?

Ereğli Belediye Başkanı ve CHP Ereğli Belediye Başkan adayı Halil Posbıyık, AK Parti'nin projelerini eleştirirken, "Google'den almışlar yapmışlar."

Google Haberlere Abone ol
AKP, Projelerini Google'dan Mı Aldı?

Ereğli Belediye Başkanı ve CHP Ereğli Belediye Başkan adayı Halil Posbıyık, AK Parti'nin projelerini eleştirirken, "Google'den almışlar yapmışlar. İlçeye inovasyon merkezi kuracaklarmış. Ereğli'ye çok da lazım ya. Bozahane uzay merkezi kuracaklarmış. Ayranı yok içmeye atla gider gezmeye." ifadelerini kullandı.

Proje tanıtım toplantısı düzenleyen Posbıyık, AK Parti Ereğli Belediye Başkan adayı Hüseyin Uysal'ın projelerini eleştirdi. Posbıyık, "Basın toplantısı böyle olur. Projeleri Google'den almışlar yapmışlar. İlçeye inovasyon merkezi kuracaklarmış. Ereğli'ye çok da lazım ya. Bozahane uzay merkezi kuracaklarmış. Ayranı yok içmeye atla gider gezmeye. Yalı Caddesi önünde denize girerdik. Oraya kadar deniz gelirdi. Demir çelik denizi doldurdu, curufları doldurdu. Bu kitaba göre üstünü yaya yolu yapıyor altına da tünel yapıyor. Arabaları oradan geçiriyor, orası deniz seviyesinde oradan arabalar geçer mi? Arabalar yüzer orada. " dedi.

Posbıyık, yeni Kaymakamlık binası, yeni Belediye binası ve Barış Meydanı projesini tanıttı. Ayrıca, Belen Kent Mezarlığı ve Şehitlik, Yeni Halk Plajı, Yeraltı Konteynır Uygulaması, Millet meydanı ve kültür merkezi, Çarşı üstü kapatma çalışması, Kaletepe teleferik projesi, şehir stadyumu ve spor kompleksi, Kırmacı Mahallesi katı atık depolama alanı, Bozahane yeni balıkçı lokantaları, Atık su paket arıtma tesisi, Sevgi parkı projesi, Kızılcapınar içme suyu arıtma tesisi, Piknik alanları, Öğrenci yurt binası Gemi inşa mühendisliği alanı, İkinci el otu galerileri, Sebze ve meyve hali, Göztepe seyir terası hakkında konuştu.

Sürekli olarak yaşının ileri sürüldüğünü kaydeden Posbıyık, "Bana 70'lik başkan diyorlar. Köksal Toptan 76 yaşında. Halil Posbıyık'ın eserler yaptığı bölgede Köksal Toptan 40 yıldır ne yaptı?" diye konuştu.

Yorumlar