AKP Gençlik Kolları'nın Başbakan ile çekildik dedikleri fotoğraf montaj çıktı

Manisa’nın Soma ilçesinde, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Teşkilatı’nın ilçedeki yerel gazetelere servis ettiği ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte çekildiklerini iddia ettikleri fotoğraf montaj çıktı. Konu hakkında görüşü...

Google Haberlere Abone ol
AKP Gençlik Kolları'nın Başbakan ile çekildik dedikleri fotoğraf montaj çıktı

Manisa’nın Soma ilçesinde, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Teşkilatı’nın ilçedeki yerel gazetelere servis ettiği ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte çekildiklerini iddia ettikleri fotoğraf montaj çıktı. Konu hakkında görüşü alınmak istenen Soma AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Erol Saygılı ise telefonlara cevap vermedi.

Geçtiğimiz Pazartesi günü Soma’daki yerel gazetelerde AK Parti Soma Gençlik Kolları Teşkilatı’nın Ankara ziyaretine ilişkin haberler yayınlandı. Bu haberde gençlerin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’la çekilmiş fotoğrafı yayınlandı. Yerel gazetelerde yayınlanan ve İlçe Gençlik Teşkilatı tarafından servis edilen fotoğrafın montaj olduğu anlaşıldı. İlçe Gençlik Kolları Teşkilatı’nın yaptığı montajlı fotoğraf, ilçede büyük tepkiye neden oldu. Konu hakkında AK Parti İlçe Başkanlığı’nın da sessiz kalması yadırgandı.

Soma AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Erol Saygılı, geçtiğimiz günlerde Soma’daki yerel gazeteleri arayıp, ellerinde bomba gibi haberler olduğunu, manşetten yayınlayabileceğini söylemişti. Daha sonra Salih K. adlı kişiden gazetelere mail gönderildi. Burada gençlerin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’la çekilmiş bir fotosu vardı. Gazeteler hem bu fotoyu hem de ziyarete ilişkin AK Parti Milletvekili Recai Berber ile çekilmiş fotoları yayınladı. Ancak kısa süre sonra gerçek ortaya çıktı.

CHP eski Soma Gençlik Kolları Teşkilatı Başkanı Gökan Zırhlı, bu fotoğrafı sosyal medyada yayınlayıp, montaj olduğunu ileri sürdü. Zırhlı, çünkü Başbakan’ın kolları çok kısa, vücut hatlarının yanındakilere göre çok orantısız olduğunu belirtti. İlçede AK Parti Gençlik Kolları Teşkilatı Başkanı Erol Saygılı’dan konuyla ilgili bir açıklama yapması bekleniyor.

Konu hakkında görüşü alınmak istenen Soma AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Erol Saygılı ise telefona cevap vermedi. Ancak Saygılı, sosyal paylaşım sitesindeki adresinde şu ifadelere yer verdi: “O fotoğrafta kişiler gerçek. Yer zaman, mekan gerçek. Başbakanım gerçek. Yalan yanlış düzmece uydurmaca bir şey mi var? Daha görünmeyenleri de yazayım. Dava gerçek, sevgi gerçek, niyet gerçek. Montaj olsa ne olur olmasa ne olur. Ama bir şeyi daha başardık. Artık tanıyorlar bizim gençlerimizi. Bazıları sıkı sıkı takip ediyor. e hoşumuza da gitmiyor değil.” CİHAN

Yorumlar