Akkışla’nın şehir merkezine ulaşım yolu 20 kilometre kısalacak

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Kayseri'yi ilçeleriyle birlikte geleceğe taşıyacak en önemli proje olarak nitelendirilen 'Ufuktaki Kent Kayseri' programını ilçelerde anlatmaya devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Akkışla’nın şehir merkezine ulaşım yolu 20 kilometre kısalacak

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Kayseri'yi ilçeleriyle birlikte geleceğe taşıyacak en önemli proje olarak nitelendirilen 'Ufuktaki Kent Kayseri' programını ilçelerde anlatmaya devam ediyor. Başkan Özhaseki ve beraberindekilerin durağı bu kez Akkışla oldu. Akkışla'da, Akkışla-Sultanhanı yolunu açma sözü veren Başkan Özhaseki bu yolun yapılmasıyla Akkışla'nın Kayseri'ye 20 kilometre daha yaklaşacağı müjdesini verdi.

Akkışla girişinde AK Parti İlçe Başkanı Davut Altınoluk, Belediye Başkan Adayı Ali Ergül ve kalabalık bir vatandaş topluluğu tarafından karşılanan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'ye AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz ve Büyükşehir Belediyesi yöneticileri eşlik etti. Çiçeklerle karşılanan Başkan Özhaseki için 'Akkışla Seninle Gurur Duyuyor', 'En Büyük Başkan Haseki Başkan' sloganları atıldı. Başkan Özhaseki Cuma namazının ardından Akkışla Spor Salonu'na geçerek 'Akkışla Büyükşehir ile Buluşuyor' toplantısına katıldı. Toplantıda kısa bir selamlama konuşması yapan ilçe başkanı Davut Altınoluk'un ardından Akkışla Belediye Başkan Adayı Ali Ergül kürsüye geldi ve Akkışla'nın Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle büyük hizmetler alacağına inandığını dile getirerek "Büyük Usta Özhaseki Başkan ile çalışacak olmanın heyecanı içindeyim" dedi. AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz de konuşmasında Akkışla'nın gösterdiği ilgiye teşekkür ederek, bu ilginin AK Parti'yi seçimlerde sonuca ulaştıracağını belirtti.

Alkış ve tezahüratlar eşliğinde, Büyük Başkan sloganlarıyla kürsüye gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki sunumuna büyükşehir belediyesinde yaptığı hizmetleri özetleyerek başladı. Yapılan yatırımlarla Kayseri'yi dünyanın modern şehirlerinden biri haline getirdiklerini ifade eden Başkan Özhaseki, bu hizmetleri yaparken Kayseri'de aç ve açıkta kimseyi bırakmadıklarını kaydetti. Kayseri'ye yapılan yatırımların ardından Akkışla ile ilgili tespitlerini dile getiren Başkan Özhaseki ardından da önümüzdeki dönemde Akkışla'ya yapmayı planladıkları proje ve hizmetleri anlattı. İşe, su, kanal ve arıtma tesisi ile başlayacaklarını söyleyen Başkan Özhaseki, bölgenin altyapısının bu yıl içinde tamamlayacaklarını belirtti. Altyapının ardından merkez ve köy yollarının ıslahının yapılacağını dile getiren Başkan Özhaseki, önemli bir hizmetin altını çizdi ve "20 kilometre olan Akkışla-Sultanhanı yolunu açarak ilçenin Kayseri'ye uzaklığı 60 kilometreye düşüreceğiz" dedi. CİHAN

Yorumlar