Akıllı çocuklar rekora koşuyor

Matematik hafıza tekniği alanında Türkiye derecelerine sahip Beylikdüzü’nde yaşayan öğrenciler, Avrupa ve dünya rekorları için hazırlanıyor.

Google Haberlere Abone ol
Akıllı çocuklar rekora koşuyor

Matematik hafıza tekniği alanında Türkiye derecelerine sahip Beylikdüzü’nde yaşayan öğrenciler, Avrupa ve dünya rekorları için hazırlanıyor. Akıllı öğrenciler, Türkiye şampiyonası öncesi son gösterilerini Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Matematik Hafıza Tekniği alanında çeşitli derecelere sahip öğrencilerle bir araya geldi. Matematik Hafıza Tekniği alanında Türkiye 1.si 9 yaşındaki Can Atay Örken, Türkiye 2.si İlyada Eser, Zihinsel Toplama Türkiye 4.sü Ömer Yiğit Ağma, Beyin Haftası nedeniyle Ankara’da yapılacak Türkiye Şampiyonası öncesi son gösterilerini Beylikdüzü’nde gerçekleştirdi. Uzun, öğrencilerden daha büyük başarı beklediğini dile getirerek, onları daha da motive etmek için akıllı telefon hediye etti. Belediye olarak başarılı öğrencileri her zaman desteklediklerini belirten Uzun, daha büyük başarı beklediklerini de söyleyerek, öğrencilerin Ankara’daki şampiyonaya gönderilmesinde yardımlarını esirgemeyeceklerini ifade etti. CİHAN

Yorumlar