Akif Ekici: 30 Mart, haram ile helalin tercih edileceği bir seçim olacak

CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Akif Ekici, yerel seçimlerde halkın tercihini dürüst bir belediyeden yana kullanacağını belirterek, şeffaf, hesap soran ve hesap verebilen başkana olacağını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Akif Ekici: 30 Mart, haram ile helalin tercih edileceği bir seçim olacak

CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Akif Ekici, yerel seçimlerde halkın tercihini dürüst bir belediyeden yana kullanacağını belirterek, şeffaf, hesap soran ve hesap verebilen başkana olacağını söyledi. Ekici, CHP’li tüm belediye başkan adaylarının dürüst olduğunu ifade ederek seçimlerden CHP’nin zaferle çıkacağını aktardı.

Halkla kucaklaşarak sorunları dinlediğini belirten Akif Ekici, "30 Mart seçimleri ülkemizin kader seçimidir. Bu seçim yalnızca bir yerel seçim olmaktan çıkmış, haram ile helalin, dürüstlerle rantçıların tercih edileceği bir seçimdir.’’ dedi. CHP olarak bu seçimlerden zaferle çıkacaklarına inandıklarını söyleyen Ekici, “Halkımıza güveniyoruz. Halkımız dürüst, şeffaf adaylara oy verecektir. Bu güne kadar bizler hiç kimsenin adamı olmadık, olmayacağız. Kentin tüm gelirlerini halktan yana kullanacağız. Hiç kimse belediyelerden dolayı mağdur olmayacak, eşit ve adaletli bir yönetim şeklini ortaya koyacağız." diye konuştu.

Hiçbir ayrım yapmadan tüm Gaziantep’in belediye başkanı olacaklarını söyleyen Ekici, göreve geldiklerinde adaletli davranacaklarını ifade ederek, Türkiye’ye örnek bir belediyecilik hizmeti sunacaklarını vurguladı. CİHAN

Yorumlar