Akbal: Rhianna, Diyarbakır yolunda

Güneydoğu Genç İşadamları Derneği (GÜNGİAD) Başkanı Hakan Akbal bir süre önce kendisiyle tamasa geçen Life Group Entertainment kurucusu Erdem İpekçi'nin Diyarbakır'da dünyaca ünlü sanatçı Rhianna'nın konser vermesi için destek talebinde bulunduğunu söyle.

Google Haberlere Abone ol
Akbal: Rhianna, Diyarbakır yolunda

Güneydoğu Genç İşadamları Derneği (GÜNGİAD) Başkanı Hakan Akbal bir süre önce kendisiyle tamasa geçen Life Group Entertainment kurucusu Erdem İpekçi'nin Diyarbakır'da dünyaca ünlü sanatçı Rhianna'nın konser vermesi için destek talebinde bulunduğunu söyledi.

    Yaptıkları araştırmada Erdem İpekçi'nin Life Group Entertainment ve birçok alanda önemli bir kişilik olduğunu, Türkiye'de önemli organizasyonlara imza attığını öğrendiklerini belirten Akbal, "Dünyaca ünlü yıldızların Diyarbakır’a gelmesi büyük ses getirir. Bu organizasyonların başarıyla hayata geçmesi için elimizden geleni yapacağız. Bu konserlerin aynı zamanda farklı anlamları da olacak. Diyarbakır başta olmak üzere bölgenin tanıtımına büyük katkı sunar." ifadelerini kullandı.

    Enrique Iglesias, Katy Perry, David Guetta, Roxette ve James Blunt gibi pek çok yabancı starı Türkiye`ye getiren Life Group Entertainment Kurucusu Erdem İpekçi ise Rihanna'nın Diyarbakır'da konser vermesi için çalışma başlattıklarını kaydetti.

    Diyarbakır doğumlu olmasına rağmen 26 yıl aradan sonra gittiği Diyarbakır'da çözüm süreciyle sağlanan ortamdan duyduğu memnuniyet karşısında çok etkilendiğini belirten İpekçi, sürece katkıda bulunmak amacıyla bu konseri planladığını ifade etti.

    Çözüm sürecinde gelinen noktayı artık dünyanın duyması gerektiğini anlatan İpekçi, "Rhianna’nın Diyarbakır'da vereceği konser ile tüm dünyaya istenilen barış mesajı verilebilir. Bu konserlerin gerçekleştirilmesi için çalışmalara başladık. Konser organizasyonumuzla ilgili görüştüğümüz sivil toplum örgütlerinden destek mesajı aldık.Barış sürecine katkı sunmaktan onur duyarım." şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar