Akaryakıt yüklü TIR şarampole yuvarlandı

Zonguldak'ta mazot yüklü TIR, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı.

Google Haberlere Abone ol
Akaryakıt yüklü TIR şarampole yuvarlandı

Zonguldak'ta mazot yüklü TIR, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı. Kaza sonucu yaralanan sürücü, olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Ereğli ilçesinden Zonguldak istikametine gitmekte olan İbrahim Toygar idaresindeki 06 BT 175 plakalı TIR, Elmacı rampasından inerken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yolun kenarındaki bariyerleri aşarak şarampole yuvarlandı.

Sürücü Toygar, mazot yüklü dorsesi savrulan TIR'ın içinde sıkıştı. Yaralı sürücü, kazanın olduğu yerden geçmekte olan Zonguldak Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nden 5 ay önce emekli olduğu öğrenilen İsmail Yıldız tarafından kurtarıldı. Yoldan geçen diğer sürücülerin de yardımıyla yola çıkarılan yaralı şahıs, olay yerine sevk edilen 112 Acil ambulansıyla Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralı sürücü İbrahim Toygar'ın hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

KAZAYI GÖRMESEYDİM SÜRÜCÜ ÖLÜRDÜ

Olayın görgü şahidi İsmail Yıldız yaptığı açıklamada, "Allah'tan bana denk geldi. Başka araba yoktu. Eğer ben de durmadan yoluma devam etsem sürücü burada ölürdü. TIR, Ereğli istikametinden iniş aşağı gelirken birden sallanmaya başladı. Tam bu noktadan aşağıya uçtu. Yanımda ışık olmadığı için aracı bulamadım. Yoldan geçen bir arabayı durdurdum, el feneri aldım, TIR'ın yanına gittim. TIR'ın camını kırarak sürücüyü çıkardım. Ondan sonra diğer arkadaşla yola çıkardık. Olay yerine çağırdığımız ambulansla hastaneye gönderdik." dedi.

Kaza yerine gelen jandarma ve bölge trafik ekipleri, patlama tehlikesine karşı vatandaşları olay yerinden uzaklaştırdı.
CİHAN

Yorumlar