AK Parti'ye tepki gösteren esnaf linç edilmekten zor kurtuldu

Aydın’ın Söke ilçesinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu’nun da katıldığı seçim yürüyüşünde tepki gösteren bir esnaf partililerce linç edilmek istendi.

Google Haberlere Abone ol
AK Parti'ye tepki gösteren esnaf linç edilmekten zor kurtuldu

Aydın’ın Söke ilçesinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu’nun da katıldığı seçim yürüyüşünde tepki gösteren bir esnaf partililerce linç edilmek istendi. 'AK Partililer geçerken demokratik tepkimi gösterdim partililer üzerime saldırdı' diyen Yağız Pullukçu isimli esnafı linçten esnaflar ve polis kurtardı.

İstasyon Caddesi’nde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu ve belediye başkan adayı ile partililer önceki gün yürüyüş yaptı, esnafları selamladı. Partililer geçerken tepkisi dile getiren genç esnaf Yağız Pulluk’un üzerine partililer saldırdı. Ailesi tarafından susturulmaya çalışan Yağız Pulluk’a AK Partililer, tekme yumruk ve şemsiye ile saldırdı. Genç esnaf, çevredeki esnaflar ve polislerce iş yerine kaçırılarak linç edilmekten kurtarıldı. Pullukçu daha sonra yaptığı açıklamada, demokratik protesto hakkına dahi tahammül edilmediğini söyledi.

Olay sonrası Yağız Pulluk göz altına alındı, daha sonra olayla ilgili şikayet olmadığı için serbest bırakıldı. CİHAN

Yorumlar