AK Parti’nin İzmir’deki kurucularından Aydoğan CHP’li oldu

Konyalılar Dernekleri Birliği Federasyonu (KONFED) Genel Başkanı Mehmet Aydoğan, AK Parti’den istifa ederek CHP saflarına geçti.

Google Haberlere Abone ol
AK Parti’nin İzmir’deki kurucularından Aydoğan CHP’li oldu

Konyalılar Dernekleri Birliği Federasyonu (KONFED) Genel Başkanı Mehmet Aydoğan, AK Parti’den istifa ederek CHP saflarına geçti. AK Parti’nin İzmir kurucuları arasında yer alan ve 2011 genel seçiminde milletvekili aday adayı olan Aydoğan, 2002 yılından bu yana partide faaliyet gösteriyordu.

İstifa sebebini yolsuzluk iddiaları ve vefasızlık olarak açıklayan Aydoğan, “İzmir’de 39 yıldır STK başkanıyım. İzmir’de AK Parti’yi kuranlardan biriyim. AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, partinin kurucuları listesinden adımı sildirdi. Emniyete başvurarak hakkımı aradım. Bu vefasızlık beni çok kırdı. KONFED’i arka bahçeleri olarak görüp bu dışlanmışlığı yaşatmaları beni çok üzdü. Yolsuzluk ve rüşvet iddialarının yanısıra vefasızlık nedeniyle ayrıldım. Uluslararası projeler yapan bir STK’yız. CHP’li belediyeler bize hep destek oldu. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, tecrübelerimden yararlanmak istediğini söyledi, ben de kabul ettim.” dedi. CİHAN

Yorumlar