AK Partililer Öcalan posteri taşıyan grupla beraber yürüdü

Yenikapı’daki miting alanına giden AK Partililer, Nevruz kutlamasından dağılan ve terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan posteri taşıyan grupla birlikte yürü.

Google Haberlere Abone ol
AK Partililer Öcalan posteri taşıyan grupla beraber yürüdü

Yenikapı’daki miting alanına giden AK Partililer, Nevruz kutlamasından dağılan ve terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan posteri taşıyan grupla birlikte yürü. Gruplar arasında herhangi bir gerginlik yaşanmadı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Kocaeli mitinginin ardından İstanbul Yenikapı Meydanı’na geçti. AK Partililer ise Erdoğan gelmeden miting alanındaki yerlerini aldı. Çok sayıda İETT otobüsü AK Partilileri alana taşımakta kullanıldı. Miting alanına giden AK Partililerle Kazlıçeşme Meydanı’ndaki Nevruz programından dağılanların yolu Fatih Orgeneral Abdurrahman Nafiz Gürman Caddesi üzerinde kesişti. Terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan posteri taşıyan grup zafer işareti yaparak AK Partililerle beraber yürüdü. Gruba herhangi bin tepki göstermeyen AK Partililer de parti flamaları ve Erdoğan posterleri taşıdı.

İki grup arasında herhangi bir gerginlik yaşanmadı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan helikopterle geldiği Yenikapı Meydanı’nda partililere hitap etti.




CİHAN

Yorumlar