AK Partili Ahmet Budak'ı öldüren PKK'lılar yakalandı

AK Parti Milletvekili Adayı Ahmet Budak'ı öldüren teröristler arasında yer aldığı belirlenen PKK'lılardan ikisi yakalandı

Google Haberlere Abone ol
AK Partili Ahmet Budak'ı öldüren PKK'lılar yakalandı
Sonhaberler / Haber Merkezi 

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde Kurban Bayramı'nın birinci gününde çocuklarının gözleri önünde öldürülen Ak Parti Milletvekili adayı olan Ahmet Budak'ın katilleriyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Şemdinli'de bayramın birinci gününde misafir kılığına girerek, Budak'ın evinin önüne geldikten sonra onu dışarı çağırtan teröristlerden birisi geçtiğimiz günlerde çıkan çatışmalarda öldürülmüştü. Bugün de Budak'ı öldürdüğü belirtilen grupta yer alanlardan 2 tanesi yakalandı.

AK Partili Budak, bayramın birinci günü evinin önüne gelen bir grup terörist tarafından, çocuğu aracılığıyla önce kapıya çağrılmış, ardından da çocuklarının gözleri önünde katledilmişti. Budak'ın öldürülmesi başta Şemdinli olmak üzere birçok şehirde tepkiyle karşılanmıştı. 


- Ahmet Budak, dönemin Başbakanı Ahmet Davutoğlu ile aday tanıtım toplantısında.. 

Budak'ın 12 yaşındaki çocuğununn cenaze töreninde terör örgütü PKK'ya "Allah kimsenin yaptığını yanına bırakmaz" manasındaki İbharim Süresi'nden bir ayetle verdiği mesajla dikkat çekmişti. 

Yorumlar