AK Partili aday okula gittiği sırada elektrik kesildi, BDP’liler okulu bastı

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye başkan adayı Celalettin Güvenç oyların sayıldığı sırada Osmanlı Mahallesi’nde bulunan Eyüp Güncü Lisesi’ne gitti.

Google Haberlere Abone ol
AK Partili aday okula gittiği sırada elektrik kesildi, BDP’liler okulu bastı

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye başkan adayı Celalettin Güvenç oyların sayıldığı sırada Osmanlı Mahallesi’nde bulunan Eyüp Güncü Lisesi’ne gitti. Bu sırada elektrikler kesildi.

Celalettin Güvenç’in okula gitmesiyle, elektrik kesilmesinin aynı ana denk gelmesi üzerine bir grup BDP’li okulu basarak oyların çalındığını iddia etti. Uzun süre okulun önünde protesto gösterisi yapan grup, Güvenç’in okuldan çıkmasını istedi. Ancak polis olası olayları önlemek için Güvenç’i okuldan çıkarmadı ve grubun dağılmasını istedi. Güvenç yaklaşık 1 saat okulda mahsur kaldı.

Bu sırada olay yerine gelen BDP İl Başkanı Celalettin Ekmen sandık görevlileri ile görüştükten sonra kalabalığı sakinleştirdi ve dağılmasını sağladı. Bunun üzerine AK Parti’nin adayı Güvenç ve beraberindekileri taşıyan araçlardan oluşan konvoy hızlı bir şekilde okuldan ayrıldı. Güvenç’in çıkışı sırasında konvoyuna protesto gösterisi yapan gruptan bir kaç kişi taşlı saldırıda bulundu. CİHAN

Yorumlar