AK Parti'den istifa eden belediye başkanı BBP'den aday oldu

AK Parti’den istifa eden Adana’nın Tufanbeyli ilçesi Belediye Başkanı Recep Balı, Büyük Birlik Partisi’nden (BBP) aday oldu.

Google Haberlere Abone ol
AK Parti'den istifa eden belediye başkanı BBP'den aday oldu

AK Parti’den istifa eden Adana’nın Tufanbeyli ilçesi Belediye Başkanı Recep Balı, Büyük Birlik Partisi’nden (BBP) aday oldu.

BBP Adana İl Başkanı Ahmet Şahin, partilerinin 21 yıllık geçmişi ile Türk siyasetinin itibarı ve yüzünün akı olduğunu söyledi.

Haklının ve milletin yanında durmaya devam edeceklerini belirten Şahin, “Millet de artık BBP’nin yanında durmalı. İnancımız, partimizin bu seçimlerden güçlenerek çıkacağı yönündedir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın." diye konuştu.

Kimseye hakaret etmeden, kavga ve gürültüden uzak siyaset yaptıklarını dile getiren Şahin şunları kaydetti: "Biz, siyasi tarihimizde kimseye hakaret etmedik ama bugün Türkiye siyasetinde hakaret ve kavgalar yerini almış durumda. Türkiye'de kim daha fazla hakaret ederse vatandaş onun yanında durmaya başladı. Artık buna birileri 'dur' demeli ve 30 Mart tarihi bunun tam zamanıdır."

Şehit liderleri Muhsin Yazıcıoğlu hayattayken ne söylüyorsa bugün de aynı şeyler üzerine siyaset yaptıklarını vurgulayan Şahin, "Bu toplumun doğruyu söyleyenlere ihtiyacı var. Onun için bu hareket yüzde 1 de alsa, yüzde 50 de alsa doğruyu söylemeye devam edecek." dedi.

Şahin, AK Parti’den istifa ederek kendi saflarına katılan Tufanbeyli Belediye Başkanı Recep Balı’nın partilerinin adayı olduğunu sözlerine ekledi.

BBP’nin büyük şehir ve ilçelerdeki başkan adayları şöyle:
Adana Büyükşehir: Mustafa Şahin
Aladağ: Mustafa Demir
Ceyhan: Bahadır Özön
Çukurova: Ferhat Aydoğan
Feke: Ekrem Erol
İmamoğlu: Veli Şahin
Karaisalı: Hamit Aydın
Karataş: Ahmet Kezer
Kozan: İshak Topaloğlu
Pozantı: Tuncer İncirli
Sayınbeyli: Timuçin Karaörs
Sarıçam: Kadir Kaymaz
Seyhan: Gani Gökmen
Yumurtalık: Habip Salıç
Yüreğir: Ali Güzel
CİHAN

Yorumlar