AK Parti’de yeni başkan Tanrıver oldu

Nevşehir’de 29 Mayıs 2014 tarihinde Genel Merkezle yapılan istişare sonrasında istifa eden AK Parti İl Başkanı Kazım Sunar’ın yerine Nevşehir Belediyesi Meclis Üyesi Avukat Mehmet Ali Tanrıver atandı.    Nevşehir İl...

Google Haberlere Abone ol
AK Parti’de yeni başkan Tanrıver oldu

Nevşehir’de 29 Mayıs 2014 tarihinde Genel Merkezle yapılan istişare sonrasında istifa eden AK Parti İl Başkanı Kazım Sunar’ın yerine Nevşehir Belediyesi Meclis Üyesi Avukat Mehmet Ali Tanrıver atandı.

    Nevşehir İl Başkanı Kazım Sunar konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, "2009 yılında gönül verdiğim AK Parti’de İl Genel Meclisi üyeliği ile aktif siyaset hayatıma başladım. Şubat 2011'de Genel Merkez'in atamasıyla ve akabinde kongre ile İl Başkanlığı görevine getirildim. Bu süre içerisinde 1 genel, 1 yerel olmak üzere 2 seçim süreci yaşadım. Şükürler olsun ki Rabbim bizleri Genel Başkan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve siz değerli dava arkadaşlarıma mahcup ettirmedi. Bu bağlamda, AK Parti Genel Merkezimizle yapmış olduğumuz istişareler sonucunda 3,5 yıldır büyük onur ve şerefle yürütmekte bulunduğum AK Parti İl Başkanlığı görevimden istifa ediyorum. Gerek İl Genel Meclisi gerekse de İl Başkanlığı görevim boyunca partime hizmet ettim, bundan sonraki süreçte hizmet etmeye devam edeceğim." demişti.

    Daha önce AK Parti il yönetiminde görev alan Tanrıver, son olarak 30 Mart 2014 seçimlerinde AK Parti'den Nevşehir Belediyesi Meclis üyeliğine seçilmişti.

    AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı’na Tanrıver’i atayan kararı imzalayarak atamayı gerçekleştirdiği öğrenildi. CİHAN

Yorumlar