AK Parti Uşak’ta seçim çalışmalarını başlattı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından Uşak Belediye başkan adayı olarak açıklanan Nurullah Cahan seçim çalışmalarına başladı.

Google Haberlere Abone ol
AK Parti Uşak’ta seçim çalışmalarını başlattı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından Uşak Belediye başkan adayı olarak açıklanan Nurullah Cahan seçim çalışmalarına başladı.

Toplantıda konuşan AK Parti Uşak İl başkanı Basri Yıldırım, “Sayın Başbakanımızın liderliğinde ülkemiz her alanda olduğu gibi şehrimizde de AK Parti 2023 vizyonuna paralel olarak değişmeye, gelişmeye, dönüşmeye 'Her Şey Uşak İçin' sloganı ile yolumuza devam edeceğiz. Şehrimizin ticaretini, sanayisini, turizmini her alanda vizyonunu marka şehir olması yolunda yerel yönetimlerin alınması inancında olduğumuzu, teşkilatlarımıza ve kendimize olan güvenin tam olduğunu vurgulamak istiyorum. 4 bin 500 kişilik seçim ekibimizle beraber yerel seçimlere hazır olduğumuzu herkesin huzurunda kamuoyuna ilan ediyorum. Cuma günü İzmir’de Sayın Başbakanımız tarafından Uşak Belediye başkan adayımız Nurullah Cahan ilan edilmiştir. Uşak’ımıza ve teşkilatımıza hayırlı uğurlu olsun. Başbakanımızın emaneti adayımız Nurullah Cahan baş tacımızdır. Emanete sonuna kadar hep birlikte sahip çıkacağız.” dedi.

Başkan Yıldırım geçtiğimiz günlerde MHP’den istifa ederek AK Parti'ye geçen Emine Yıldırım’a hitaben “İl başkanı olarak beni kırmayan, muhalefet partisinde 2011 seçimlerinde milletvekili adayı olmuş, girişimciliği ticari hayatındaki başarıları ile takdir ettiğim, Uşak halkının teveccühünü kazanmış, güler yüzlü dostum, insan canlısı arkadaşım Emine Yıldırım’a bize güç katması ve cesaretinden olayı hepinizin huzurunda teşekkür ediyor, şahsım ve teşkilatım adına gerçek evine hoş geldin diyorum.” ifadelerini kullandı.

AK Parti Uşak Belediye başkan adayı Nurullah Cahan da şunları söyledi: “Sizlerle olmaktan, bu anı yaşamaktan son derece mutluyum. İyi ki varsınız. Gayet seviyeli bir yarış sergileyen tüm aday adayı arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler ediyorum. İnşallah hep beraber bu hizmet yarışını 31 Mart sabahı en güzel şekilde en yüksek oyla noktalayalım.” CİHAN

Yorumlar