AK Parti Uşak Belediye başkan adayı Cahan basınla buluştu

AK Parti Uşak Belediye başkan adayı Nurullah Cahan basına tanıtıldı. İl Emniyet Müdürlüğü Has Bahçe’de düzenlenen toplantıya milletvekilleri İsmail Güneş ve Mehmet Altay, 23.

Google Haberlere Abone ol
AK Parti Uşak Belediye başkan adayı Cahan basınla buluştu

AK Parti Uşak Belediye başkan adayı Nurullah Cahan basına tanıtıldı. İl Emniyet Müdürlüğü Has Bahçe’de düzenlenen toplantıya milletvekilleri İsmail Güneş ve Mehmet Altay, 23. dönem milletvekili Mustafa Çetin, İl Genel Meclisi Başkanı Ali İhsan Uzun, İl Başkanı Basri Yıldırım ve İl Kadın Kolları katıldı.

Toplantısında konuşan AK Parti İl Başkanı Yıldırım, “Uşak’ın geleceğine dair birtakım adım ve hamlelere ihtiyaç var. İnanıyorum ki yerel seçimlerde sağduyu ve istikrar kazanacaktır. AK Parti ve Nurullah Cahan ile birlikte Uşak kazanacaktır.” dedi. Aday Cahan ise başkanlık imajının değişeceğini belirterek, "Seçim kampanyasında gayet seviyeli, dürüstlük ve nezaket kurallarına uyularak, projelerimizi sizlerle birlikte tanıtalım, 31 Mart sabahı kazanan Uşak halkı olsun istiyorum. Bizim derdimiz, sevdamız, niyetimiz tamamen Uşak halkına hizmettir, milletimize hizmettir. Bu vesileyle bugüne kadar süren tavrımızın devam edeceğini ve seviyeli bir seçim kampanyası yürüteceğimizi, sizler vasıtasıyla tüm Uşak halkına buradan deklare ediyorum." şeklinde konuştu. Milletvekili Güneş de, “Partimiz hizmet partisi. İktidara geldiğimiz günden beri nasıl hizmetler yaptığımızı siz daha iyi biliyorsunuz. Önceki dönem belediye başkanımız Mesut Apaydın döneminde de çok iyi hizmetler yaptık. Ayrıca biz 2011 seçimlerinden sonra bağımsız kalan Ali Erdoğan’a da büyük destekler verdik ve hizmet yapmasına çok büyük katkıda bulunduk. Bizim tek derdimiz var, Uşak halkına hizmet etmek. Halkın doğrudan ulaşabildiği bireyleriz biz. Halkımız bize güvensin, bize inansın. Biz şimdiye kadar halkımızı hiçbir zaman kandırmadık. Halkımızın aleyhinde hiçbir zaman çalışmadık, halkımızın başını hiçbir zaman öne eğdirecek hatalı iş yapmadık.” dedi. CİHAN

Yorumlar