AK Parti Muş'ta aday tanıtım toplantısı düzenledi

AK Parti Muş İl Başkanlığı, ilçe ve belde belediye başkan adaylarının açıklanmasının ardından tanıtım toplantısı düzenlendi.

Google Haberlere Abone ol
AK Parti Muş'ta aday tanıtım toplantısı düzenledi

AK Parti Muş İl Başkanlığı, ilçe ve belde belediye başkan adaylarının açıklanmasının ardından tanıtım toplantısı düzenlendi. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi konferans salonundaki toplantıda Bulanık, Malazgirt, Hasköy, Korkut ve Varto ilçeleriyle belde belediye başkan adayları tanıtıldı.

Açılışta bir konuşma yapan İl Başkanı Halis Saltık, AK Parti’nin herkesi kucakladığını belirterek, aday gösterilmeyenlerin küsmemesi, aksine aday arkadaşlarına destek vermesi gerektiğini söyledi. Makam mevkinin önemli olmadığını ifade ederek, “Bugün burada adaylarımızı tanıtıyoruz. Bu süreçte aday gösterilmeyen arkadaşlarımız partilerine küsmesin. AK Parti, herkesi kucaklayan bir partidir. Bizde herkes bu partinin bir neferidir. Gelen bir olalım, mevcut belediye sayımızı arttırarak hizmet kervanımızı daha da büyütelim.” dedi.

Muş Belediye Başkanı Necmettin Dede ise geçmişini bilmeyenlerin geleceğine yön veremeyeceğini söyledi: “Ben iki dönem Belediye başkanlığı yaptım. Şimdi artık yerimizi gençlere bıraktık. Bu saatten sonra aday gösterilen Feyat Asya kardeşimiz için çalışacağız.” şeklinde konuştu. Muş Belediye başkan adayı Asya da Başkan Dede’nin çok büyük hizmetler yaptığını belirterek, “Bundan sonraki süreçte sayın başkanımızın tavsiyelerini değerlendireceğiz. Her zaman onun emrinde olacağız. Kendisinden, bu süreçte bizlerden desteğini esirgememesini istiyoruz.” dedi. Toplantıya Muş milletvekilleri Faruk Işık ve Muzaffer Çakar da katıldı. CİHAN

Yorumlar