AK Parti Mudanya İlçe Danışma Meclisi toplandı

Bursa'nın Mudanya ilçesinde AK Parti İlçe Başkanlığı, yılın ilk danışma meclis toplantısını yaptı. Toplantıya Milletvekili İsmet Su, İl Başkan Vekili Mustafa Yavuz, İlçe Başkanı Paşabey Arslan, Mudanya Belediyesi eski başkanı Hasan...

Google Haberlere Abone ol
AK Parti Mudanya İlçe Danışma Meclisi toplandı

Bursa'nın Mudanya ilçesinde AK Parti İlçe Başkanlığı, yılın ilk danışma meclis toplantısını yaptı. Toplantıya Milletvekili İsmet Su, İl Başkan Vekili Mustafa Yavuz, İlçe Başkanı Paşabey Arslan, Mudanya Belediyesi eski başkanı Hasan Aktürk, Güzelyalı Belediyesi eski başkanı Selçuk Mutlu, AK Parti'li belediye meclis üyeleri ve diğer partililer katıldı.

SOMA ŞEHİTLERİNE FATİHA

AK Parti Bursa İl Başkan yardımcıları Ali Yılmaz ve Paşa Güzeldağ’ın dîvan başkanlığını yaptığı danışma meclisi, Soma’daki maden faciasında şehit olan 301 işçinin ruhuna Fatiha okunarak başladı. İlçe Başkanı Arslan’ın açılış konuşmasının ardından İl Başkan Vekili Yavuz, Cumhurbaşkanlığı seçimine dikkat çekti. 30 Mart’taki yerel seçimlerin Cumhurbaşkanlığı seçiminin ön adımı olduğunu, genel seçim havası yaşandığını belirtti. Seçimlerdeki hedeflerin Bursa Büyükşehir’in yanısıra 17 ilçeyi almak olduğunu kaydeden Yavuz, Mudanya ve Nilüfer’de hedefi aşamadıklarını ifade ederek, her şeye rağmen Bursa genelindeki başarılardan dolayı teşkilat mensuplarına teşekkür etti. Mustafa Yavuz, AK Parti’nin gücünü ortaya çıkarmak adına Cumhurbaşkanı'nı ilk turda ilan etmek istediklerini söyledi.

'3Y İLE MÜCADELE İÇİN SÖZ VERDİK'

Bursa Milletvekili Su ise AK Parti 2001 yılında kurulduğunda yoksulluk, yasaklar ve yolsuzluk olarak nitelendirdikleri "3Y" ile mücadele konusunda söz verdiklerini hatırlattı: “3Y ile mücadele partinin belkemiğidir, anayasasıdır. Bunlardan en küçük bir sapma olması, bizim hesaba çekilmemiz demektir. 12 yıllık süreç içerisinde biz sekiz kez sandığa gittik ve milletimiz bize ‘evet’ dedi. Şimdi Cumhurbaşkanlığı seçimi için dokuzuncu kez sandığa gideceğiz. Milletimiz, AK Parti’nin belirleyeceği adaya ‘evet’ diyecektir. Şimdiden yeni Cumhurbaşkanı milletimize hayırlı olsun.”

Siyasi konuşmaların ardından toplantının ikinci bölümü basına kapalı olarak devam etti. CİHAN

Yorumlar