AK Parti mitinginden ayrılanlar metrodan ücretsiz faydalandı

AK Parti’nin Yenikapı’daki mitinginden dağılanlara metro ve Marmaray’da geçişler ücretsiz yapıldı.

Google Haberlere Abone ol
AK Parti mitinginden ayrılanlar metrodan ücretsiz faydalandı

AK Parti’nin Yenikapı’daki mitinginden dağılanlara metro ve Marmaray’da geçişler ücretsiz yapıldı. Yüzlerce kişi giriş kapılarına yığıldı. Partililerle, bedava geçişe ve yoğunluğa tepki gösteren bir kadın arasında tartışma yaşandı.

AK Parti’nin Yenikapı’daki mitingine sabah saatlerinden itibaren binlerce kişi halk otobüsü ve deniz otobüsleriyle alana taşındı. Saat 17.00 sularında başlayan mitingden ayrılan partililer metro ve Marmaray istasyonlarına yöneldi. Marmaray girişinde biriken yüzlerce kişi, tren geldikçe içeri alındı. Yenikapı’dan Aksaray metrosuna yürüyenler metro girişinde izdiham oluşturdu. Güvenlik görevlileri kapıları kapattı. Metro gelince kapılar açıldı. Mitingden dağılanlar ücretsiz olarak giriş yaptı.

Bu sırada izdihamdan metroya binemeyen Ayşe Fındık isimli bir vatandaş duruma tepki gösterdi. Fındık, “Dün akşam buradan herkes ücretli olarak geçerken bugün miting var diye bedava. Halk otobüslerini mitinge yönlendirdikleri için kalkmıyor. Eminönü’nden buraya kadar yürüyerek geliyoruz. Yazık, günah ayıptır. Madem miting düzenliyorlar bunu yapmaya hakları yok. Akşama kadar çalıştım. Yazık günah.” diyerek tepki gösterdi. Bunun üstüne mitingden gelen birkaç kişi kadına tepki gösterdi.
CİHAN

Yorumlar