AK Parti Mengen İlçe Kadın Kolları Başkanı Acar istifa etti

Bolu'nun Mengen ilçesinde, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Handan Acar istifa etti. Kararını sosyal medya üzerinden de duyuran Acar, “AK Parti'deyseniz temiz bir yürekle siyaset yapılmalıdır.

Google Haberlere Abone ol
AK Parti Mengen İlçe Kadın Kolları Başkanı Acar istifa etti

Bolu'nun Mengen ilçesinde, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Handan Acar istifa etti. Kararını sosyal medya üzerinden de duyuran Acar, “AK Parti'deyseniz temiz bir yürekle siyaset yapılmalıdır. Beraber yürüdüğümüz bu yolda artık bu yüreği bulamadığım için AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı görevini benden sonra gelecek arkadaşıma emanet ediyorum.” dedi.

Siyaset yapma imkanı kalmadığı için istifa ettiğini belirten Handan Acar, “Milletimizin refah seviyesini yükseltmek amacıyla girdiğim siyaset sahnesinde, yüzümüz halka dönük hizmet etme yolunda Kadın Kolları olarak büyük adımlar attık. Kadınların siyasette daha aktif rol oynamasını hep savunmuş biri olarak, içinde bulunduğum bu makamı hep halka ve kadınlara yakın tuttum. Bazen çok yoruldum, bazen çok kızdım ancak bir gözde bir gülücük gördüğümde bütün bu olumsuzluklar hemen bitiverdi. Düşüncede ve hizmette yanımda benimle beraber yürüyen tüm arkadaşlarımla AK Parti bayrağını ilçemizin bütün köylerine, sokaklarına taşıdık. Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın söylediği gibi bu millete hizmetkâr olmak için çabaladık. Gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık.” açıklamasını yaptı. CİHAN

Yorumlar