AK Parti İzmir İl Başkanı: Seçimlerde 17- 25 Aralık operasyonları etkili oldu

AKP İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, partisinin il başkanlığında seçim sonuçlarını değerlendirdi.

Google Haberlere Abone ol
AK Parti İzmir İl Başkanı: Seçimlerde 17- 25 Aralık operasyonları etkili oldu

AKP İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, partisinin il başkanlığında seçim sonuçlarını değerlendirdi. Partisinin İzmir’de aldığı sonuçta, 17 ve 25 Aralık operasyonları, tapeler ve Gezi olaylarının etkili olduğunu iddia eden Akay’a, AKP İzmir Adayı Binali Yıldırım’ın seçim sonuçlarını ‘başarısızlık’ olarak değerlendirdiği hatırlatıldı.

Görevden alınacağı yönündeki iddiaları değerlendiren Akay, “Biz teşkilat terbiyesinde yetişmiş insanlarız. Bize bu görevi layık gören insanlar yarın bu görevden almayı uygun görürlerse bir şey diyemeyiz. Biz başarılı olduğumuzu söylüyoruz. Ankara’nın görüşleri olumlu olduğunu söylüyoruz. Görevimizin başındayız. İl Başkanı ilçe başkanlarıyla görevi en güzel şekilde yapmaya hazırız. Daha iyi birisi yapacak olursa genel başkanımızın takdiridir. Genel Merkezimizin takdiridir” dedi.

Akay, Binali Yıldırım’ın kendisine karşı mesafeli olduğu olduğu yönündeki iddialarla ilgili olarak da, “Bu dedikodulara çok fazla kulak asmıyoruz. Yolumuza devam ediyoruz. Bakanımız her zaman liderimizdir, kaptanımızdır. Mesafemiz yok” dedi.

CİHAN

Yorumlar