AK Parti İzmir Büyükşehir adayı Yıldırım, Aliağalılara hitap etti

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Binali Yıldırım, şehrin 10 yıldır hizmetsizliğe mahkum bırakıldığını belirterek, "Yeter artık İzmir'i hizmetsizliğe mahkum etmeniz.

Google Haberlere Abone ol
AK Parti İzmir Büyükşehir adayı Yıldırım, Aliağalılara hitap etti

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Binali Yıldırım, şehrin 10 yıldır hizmetsizliğe mahkum bırakıldığını belirterek, "Yeter artık İzmir'i hizmetsizliğe mahkum etmeniz. Yeter artık bu şehrin ilerlemesini, kalkınmasını engellediğiniz. Düşün bu İzmirlinin yakasından da İzmir şaha kalksın, tarih yazsın." dedi.

Yıldırım, Aliağa'daki Demokrasi Meydanı'nda vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, Aliağa'nın Türkiye'nin en gelişmiş üçüncü ilçesi, ülke sanayisinin ve ihracatının kalbinin attığı şehir olduğunu belirtti. Buna karşılık ilçede, Menemen'den Ayvalık'a kadar devam eden bölünmüş yol dışında yapılan bir şey olmadığını, ihtiyaç olan çevre yolunu yapacaklarını, otoyolun Aliağa'dan, bittiğinde 5 bin kişiye iş sağlayacak Çandarlı Kuzey Ege Limanı'na bağlanacağını dile getiren, Menemen'e kadar gelen otoyolun Aliağa'ya uzatılacağını ifade etti. Meydanlarda vatandaşlara çok sözler verildiğini vurgulayan Yıldırım, şöyle konuştu: "Yıllar geçti, gün geldi çattı, yine sandık geliyor. İzmirli yine vaatleri, sözleri dinleyecek ama onlara öyle bir şey diyeceksiniz ki bir daha uzun süre karşınıza çıkamayacaklar. Diyeceğiniz şey şu: 'Bırak şimdi projeleri, vaatleri de 10 yıldır söyleyip yapmadıklarınızı konuşalım. Bitmeyen metroyu, çalışmayan teleferiği, yapılmayan otoparkları, çözülmeyen trafik sorununu, çevreyi, kültürü, turizmi, işsizliği konuşalım.' Şimdi gün, geçmişin hesabını verme günüdür. Geleceğe randevu istemek, gelecek için destek istemek için önce geçmişinizin hesabını burada vereceksiniz."

Koltuk kavgasında değil, hizmet sevdasında bir ekip olarak hizmete talip olduklarını söyleyen AK Parti adayı Yıldırım, rakiplerinin İzmir'i, İzmirli seçmenleri garanti gördüğüne dikkat çekerek, "O ilçe benim olsun, senin olsun kavgasını yapıyorlar. Aklınızdaki, cebinizdeki oyun, kendi çantalarında keklik gibi paylaşımını yapıyorlar. İzmir bunun hesabını 30 Mart'ta soracak ki bunlar bir daha kendilerine gelemeyecek." şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar