AK Parti İzmir adayı Yıldırım: Kocaoğlu ispat etsin, yoksa adaylıktan çekilsin

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Binali Yıldırım, TOMA’lara su sağlanması emrini kendisinin verdiği iddiasına sert çıktı: “Aziz Kocaoğlu bu iddiasını kanıtlasın, adaylıktan çekileceğim.

Google Haberlere Abone ol
AK Parti İzmir adayı Yıldırım: Kocaoğlu ispat etsin, yoksa adaylıktan çekilsin

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Binali Yıldırım, TOMA’lara su sağlanması emrini kendisinin verdiği iddiasına sert çıktı: “Aziz Kocaoğlu bu iddiasını kanıtlasın, adaylıktan çekileceğim. Bu iddiasını ispat edemezse kendisi çekilsin.”

Bir televizyon kanalındaki canlı yayında gazetecilerin sorularını cevaplayan Yıldırım, Gezi olaylarında yaralandıktan sonra hastanede geçen gün yaşamını yitiren Berkin Elvan’ın ailesine başsağlığı diledi. İzmir’de Elvan'ın ölümü sebebiyle yapılan protesto gösterilerine de değinerek, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP adayı Kocaoğlu'nu eleştirdi: “İzmir’in yöneticileri, kendi görev ve sorumluluklarının bilincinde olmalı. Bu tür söylemlerle iftira ve karalama siyaseti yapıyorlar. Etik olmayan siyasi anlayışa İzmirliler lâyık değil. İzmirliler, beceriksiz ve kendilerini kandıran anlayışı terketmeli, hizmet üreten anlayışı tercih etmelidir. 30 Mart, bunun için iyi bir fırsat olacaktır. Benim itfaiyeye, TOMA’lara su verme emrini verdiğimi iddia eden anlayış, bunu ispatla yükümlüdür. Bunu ispatlasın, ben belediye başkan adaylığından bugün çekilirim ama ispat edemezse kendi çekilmeli.” CİHAN

Yorumlar