AK Parti İzmir adayı Yıldırım Bayındır'da çarşı dolaştı

AK Parti İzmir Milletvekili ve Büyükşehir Belediye başkan adayı Binali Yıldırım, seçim çalışmaları kapsamında Bayındır ilçesine gitti.

Google Haberlere Abone ol
AK Parti İzmir adayı Yıldırım Bayındır'da çarşı dolaştı

AK Parti İzmir Milletvekili ve Büyükşehir Belediye başkan adayı Binali Yıldırım, seçim çalışmaları kapsamında Bayındır ilçesine gitti. Burada bir dizi açılışın ardından çarşı pazar esnafını gezdi. Vatandaşlarla sohbet eden Yıldırım, yanından geçen motosikletli bir kişinin arkasına bindi. Keyifli dakikaların yaşandığı seyahatte bir süre motosikletle ilerleyen Yıldırım, çocuklu bir ailenin motosikletli seyahatine de ortak oldu. Çevresindekilerin şaşkın bakışları arasında motosikletin selesine binerek yolculuk yaptı.

Milletvekili Yıldırım, burada yaptığı konuşmada muhalefeti eleştirerek, “Sizin 10 yıldır İzmir’e yaptıklarınız, bizim yaptıklarımızın zekatı kadarsa buna da İzmirli teşekkür eder. 10 yıldır siz neredeydiniz? Bayındır’da başkanımız hizmet eksikliklerini söylüyordu, hizmeti seçime doğru mu hatırladınız? Bayındır da İzmir’de yapılanları da yapılmayanları da unutmaz. Bizim ne yaptığımızı sorgulamakla uğraşmayın, hizmetlerimiz ciltlerce kitap olur. Buraya propagandaya gelenlere ve, 'Bayındır’a ne yaptın?' diyenlere, hemşehrilerimiz ne yapıldığını sorsun.” şeklinde konuştu. Bayındır’a yapılan hizmetlerin toplam maliyetinin 400 milyon lira olduğunu belirten AK Parti adayı Yıldırım, “Sadık Susamcıoğlu Öğrenci Yurdu, 3 milyon lira bedelle yapıldı. Ne yaptın diyenlere anlatalım. PTT hizmet binası, Bayındır Tren İstasyonu, demiryolunu İzmir’e kadar yeniledik, peronları ve hatları da yeniledik. 33 milyon metreküp su tutacak baraj, şimdilerde su tutmaya başladı. 35 bin 700 dekarlık arazi, suyla bollukla bereketle buluşacak. 250 bin hemşehrimizin ekmeğine aş katacak. Kent ormanının temeli atıldı, açıldı, kullanılıyor.” dedi. CİHAN

Yorumlar