AK Parti İzmir adayı Yıldırım, Balçova'da oda parfümü dağıttı

AK Parti Milletvekili ve İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Binali Yıldırım, seçim çalışmaları kapsamında Balçova ilçesini ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
AK Parti İzmir adayı Yıldırım, Balçova'da oda parfümü dağıttı

AK Parti Milletvekili ve İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Binali Yıldırım, seçim çalışmaları kapsamında Balçova ilçesini ziyaret etti. Geçen günlerde Bergama ilçesini ziyaret eden Yıldırım’ın vatandaşlara, üzerinde "Binali Yıldırım" yazan parfüm hediye etmesinin ardından bugün oda parfümü dağıtıldı.

İlçedeki çiçek üreticileriyle görüşen Yıldırım, “İzmir’de süs bitkileri ve kesme çiçek üretimi var. Bayındır’da ciddi pazar payı var. Belediyeler ve kurumlar çiçek alıyor. Kesme çiçek sistemi, daha farklı bir duruma sahip. Gittikçe daralan üretim alanları sektörü zora sokuyor. Satışı özendirecek ciddi düzenleme yapılmalı.” dedi. Yıldırım, daha sonra AK Parti Balçova İlçe Başkanlığı’nın yeni hizmet binasının açılışına katıldı. Ata Caddesi’nde toplanan partililere seslenen Yıldırım, “Burası dünyaca ünlü bir yer ama trafik sorunu var. Balçova'da halen şu teleferiği çalıştıramadılar. Bir tarafı yemyeşil dağlar, diğer tarafı deniz. Balçova denize açılabiliyor, yeşile kavuşabiliyor mu? Balçova hizmetten mahrum kalmış bir ilçe.” şeklinde konuştu. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP adayı Aziz Kocaoğlu’nu da eleştiren Binali Yıldırım, “Büyükşehir Belediye Başkanı, ‘İş yapacaktık ama hükümet izin vermedi, para gelmedi.’ diyor. Bu koca bir yalan. Kentin bütçesinin yüzde 90’ını devlet veriyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yedi yıllık yatırım bütçesine baktım, yüzde 50’nin altında, yani 3 milyar lira parayı harcayamamış, sonra da, ‘Destek almıyoruz, hizmet yok.’ diyor. Kardeşim, sormazlar mı sana, sana para vermişiz ama yüzde 50’sini harcayamamışsın. Para elde ama hizmet yok.” dedi. Yıldırım, Kocaoğlu’nun yerel seçim için belirlediği, "İzmirliyiz, yaparız" sloganını da eleştirerek, “İzmirliyiz, biz yaparız diyorlar. Lafla peynir gemisi yürümez. İzmirli neyin yapılıp yapılmadığını gün gibi biliyor.” diye konuştu. CİHAN

Yorumlar