AK Parti İzmir adayı Yıldırım: Aziz Kocaoğlu ile yarışmak mutluluk verici

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Binali Yıldırım, seçim çalışmaları kapsamında Karşıyaka ilçesinde sivil toplum kuruluşlarıyla biraraya geldi.

Google Haberlere Abone ol
AK Parti İzmir adayı Yıldırım: Aziz Kocaoğlu ile yarışmak mutluluk verici

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Binali Yıldırım, seçim çalışmaları kapsamında Karşıyaka ilçesinde sivil toplum kuruluşlarıyla biraraya geldi. Bostanlı Vilayetler Evi’nde düzenlenen toplantıdan önce gazetecilerin sorularını cevaplayan Yıldırım, CHP adayı olan mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile yarışmanın mutluluk verici olduğunu söyledi. Kocaoğlu’nun geçen günlerdeki, “Binali Yıldırım aday olmasaydı ben de olmayacaktım.” sözünü değerlendirerek, “Aziz Bey’le yarışmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Herhangi bir sorunumuz yok.” dedi.

Karşıyakalı işadamları, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle biraraya gelen Milletvekili Yıldırım, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni çöp yeri konusunda eleştirdi: "İzmir’in bir diğer sorunu çöp yeri. Ankara Mamak Çöplüğü'ne gidip bakın, domates, marul yetiştiriliyor. Seracılık yapılıyor. Yan tarafında da çöpler rehabilite ediliyor. Çiçek bahçesi gibi. Orada da 4 bin ton çöp toplanıyor, burada da, fark yok. Atıklardan yüzde 20 geri dönüşüm, elektrik sağlanıyor. Maliyet ortadan kalkıyor. Belediyeye tek kuruş yük yok. Belediye sadece yeri göstermiş. Bir de İzmir’deki duruma bakın. Bunların her birinin çözümü var, kolay. Onun için çok kolay diyoruz.”

Binali Yıldırım, iş yapma konusunda kimsenin kendileriyle yarışamayacağını öne sürerek, “Biz İzmir’de en güzelini yaparız. Bundan endişeniz olmasın. İş yapmak konusunda kimse bizimle yarışamaz. Biz dinleyen, dinlemeyi bile bir ekibiz. Dediğim dedik çaldığım düdük diyen bir yönetim anlayışımız yok.” diye konuştu. CİHAN

Yorumlar