AK Parti İskenderun teşkilatından 150 kişi istifa etti

Hatay’ın İskenderun ilçesinde 150 kişi AK Parti’den istifa etti. AK Parti ilçe teşkilatında Tanıtım ve Medya Başkanlığı yapan Ercan Aflaz ve beraberindekiler parti binası önüne gelerek istifa dilekçelerini İskenderun Gençlik Kolları Başkanı Tayfur İkizek.

Google Haberlere Abone ol
AK Parti İskenderun teşkilatından 150 kişi istifa etti

Hatay’ın İskenderun ilçesinde 150 kişi AK Parti’den istifa etti.

AK Parti ilçe teşkilatında Tanıtım ve Medya Başkanlığı yapan Ercan Aflaz ve beraberindekiler parti binası önüne gelerek istifa dilekçelerini İskenderun Gençlik Kolları Başkanı Tayfur İkizek’e teslim etti.

İlçe binası önünde basın açıklaması yapan Ercan Aflaz, kuruluşundan beri partiye hizmet verdiklerini aktardı. Her zaman demokrasiden yana olduklarını ifade eden Aflaz, “Bizden dediğimiz fakat daha sonra firavunlaşan insanların gece operasyonuna karşı çıkmak için buradayız.” dedi.

24 Ocakta AK Parti genel merkezinin İskenderun Belediye başkan adayını Mehmet Soydan olarak açıkladığını hatırlatan Aflaz, “Eski Bakan Sadullah Ergin’in resmi açıklamadan saatler öncesinde Mehmet Soydan’ı arayarak ‘Hayırlı olsun adaylığın birazdan açıklanacak’ diyerek tebrik etti. Tebrikleri kabul ederken bize karşı bir operasyon düzenlendi. Adalet Bakanlığı yapmış bir kişinin adaletsiz bir şekilde genel merkezi arayarak ismi değiştireceğini bilemedik. Bu sadece Mehmet Soydan meselesi olmaktan çıkmıştır. İnandığımız uğrunda yıllarımızı verdiğimiz partimiz Hatay’da akıl almaz kararlar alarak bizleri adeta istifaya zorlar hale gelmiştir.” diye konuştu.

Ercan Aflaz, İskenderun adayının Milletvekili Orhan Karasayar’ın istifa tehditlerinin ardından değiştiğini iddia ederek, “Nedir sizdeki bu korku, korkunun ecele faydası var mıdır? Yarın sizi tehdit ve şantaj edenler meclis listesine giremeyince istifa ederlerse ne değişmiş olacak. Acaba adaletsiz eski bakan bizde mi sıkıntı vardı, yoksa siz ve Orhan Karasayar’da mı bir sorun vardı da bizim üstümüze attınız?” ifadelerini kullandı.
CİHAN

Yorumlar