AK Parti ilçe binası otoparkı önünde silah sesleri

Esenyurt AK Parti İlçe Başkanlığı'nın otopark girişinde gece saatlerinde silah sesleri duyuldu. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, polis ekipleri olayla ilgisi olduğu iddia edilen 3 kişiyi gözaltına aldı.

Google Haberlere Abone ol
AK Parti ilçe binası otoparkı önünde silah sesleri

Olay, saat 01.30'da Doğan Araslı Bulvarı Bahçe Yolu Caddesi üzerinde bulunan, Esenyurt AK Parti İlçe Başkanlığı'na ait otopark girişinin önünde meydana geldi. İddiaya göre, bir otomobille Bahçe Yolu Caddesi'ne gelen kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce, tabancayla ateş açıldı. Daha sonra ise patlama sesleri duyuldu. Bu sırada parti binasında bulunan görevlilerin ihbarı üzerine, olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. İhbar üzerine harekete geçen ekipler, olay yeri yakınlarında otomobille kaçmaya çalışan 3 kişiyi yakalayarak gözaltına alırken, Gözaltına alınan şüpheliler, sorgulanmak üzere Esenyurt Asayiş Büro Amirliği'ne götürüldü. Çevrede geniş güvenlik önlemleri alan polis ekipleri, olay yerinde boş kovan ve tabancaya ait parçalar buldu. 

BOMBA İMHA UZMANLARI ÇALIŞMA YAPTI

Bomba İmha Uzmanları da olay yeri ve çevresinde dakikalarca çalışma yaptı. Yapılan çalışmalar sonucunda da, herhangi bir patlayıcıya ait parçalara rastlanmadığı öğrenildi. AK Parti İlçe Başkanlığı binasına kurşun isabet edip etmediğinin ise, yapılacak detaylı incelemelerin ardından tespit edileceği bildirildi. Polisin olayla ilgili başlattığı geniş çaplı soruşturma devam ediyor.

Yorumlar