AK Parti Hekimhan aday adayları yemekte buluştu

AK Parti Hekimhan İlçe Koordinatörlüğü tarafından birlik ve beraberlik yemeği düzenlendi.

Google Haberlere Abone ol
AK Parti Hekimhan aday adayları yemekte buluştu

AK Parti Hekimhan İlçe Koordinatörlüğü tarafından birlik ve beraberlik yemeği düzenlendi.


Malatya Yeşil Elma Restoran’da gerçekleştirilen yemeğe AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkci, İl Başkan Yardımcısı Mahmut Üner Özer, AK Parti Hekimhan ilçesindeki 14 aday adayı ve partililer katıldı.

AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkci, 12 yıl önce kurulan partilerinin Başbakan Tayyip Erdoğan liderliğinde her seçimde oylarını artırarak çıkmayı başardığını anımsattı. Birlik beraberlik vurgusu yapan Tüfenkci, şöyle devam etti: "Türkiye bu güne kadar çok önemli süreçlerden geçti, çok şükür büyük liderimiz sayın başbakanımız ve teşkilatın gücü ile her türlü zorluğun üstesinden geldik ve yine geliyoruz. Ne mutlu bize ki AK Parti gibi milletin değerlerini esas alan bir misyon partisinde görev almışız, almaya da devam ediyoruz. 2014’te yerel seçimler var. Bu seçimler çok önemli seçimler. Özellikle Hekimhan ilçesi bizim için çok önem arz ediyor. Bu sebeple buradaki arkadaşlarla 5.kez bir araya gelerek istişarelerde bulunuyoruz. Burada özellikle Muhittin Güven ile Ali Akyüz simaları sizlere ve bizlere asla yabancı olmadı ve olmayacaktır. Hekimhan’da AK Belediyeciliğe mührümüzü vuracağız. Durmak yok yola devam diyoruz. Hedefimiz Hekimhan’ı kazanmaktır.’’

İl Başkan Yardımcısı Mahmut Üner Özer, yaptığı konuşmada, yaklaşan yerel seçimler öncesi birlik ve bütünlük içinde olduklarını belirtti.

CİHAN

Yorumlar