AK Parti Erzincan da ilçe ve belde belediye başkan adaylarını tanıttı

AK Parti Erzincan da belediye başkan adaylarını düzenlediği tanıtım toplantısı ile tanıttı.

Google Haberlere Abone ol
AK Parti Erzincan da ilçe ve belde belediye başkan adaylarını tanıttı

AK Parti Erzincan da belediye başkan adaylarını düzenlediği tanıtım toplantısı ile tanıttı. AK Parti aday tanıtım toplantısı Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı ve AK Parti İzmir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım’ın katılımıyla yapıldı.

13 Şubat Spor Salonu’nda gerçekleşen aday tanıtım toplantısına AK Parti İl Başkanı Burhan Çakır, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Fikret Şireci, Kadın Kolları Başkanı Nermin Yıldırım, Erzincan Belediye Başkan Vekili Osman Terzioğlu, belediye başkan adayı Cemalettin Başsoy, ilçe ve belde belediye başkanları, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Tanıtım toplantısı Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. AK Parti İl Başkanı Burhan Çakır bir konuşma yaparak, seçim çalışmalarının birlik ve beraberlik içerisinde yürütülerek, yeni bir zafere imza atacaklarını kaydetti.

Daha sonra bir konuşma yapan Binali Yıldırım, Ülke üzerinde oynanan çeşitli oyunlara karşı sürekli mücadele ettiklerini belirterek; “Milletimiz AK Parti’ye bu imkanı vermeseydi bu işlerin hiç biri yapılamazdı. Bizim liderimiz, Türkiye sevdalımız, dünya liderimiz ve bizler bu ülke için hayatımızı seve seve vermeye hazırız. Sayın Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın sayesinde bu işleri başardık. Bu başarı kolay bir başarı değildir.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından AK Parti İl Başkanı Burhan Çakır tarafından Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Binali Yıldırım’a günün anısına bakır tabak hediye edildi.

Son olarak AK Parti ilçe ve belde belediye başkanları tek tek anons edilerek sahneye çıktı. Adaylarının sahnede tanıtımının ardından AK Parti İl Başkanı Burhan Çakır, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Fikret Şireci, Erzincan Belediye Başkan Vekili Osman Terzioğlu, Belediye Başkan Adayı Cemalettin Başsoy ve adaylar Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Binali Yıldırım ile birlikte hatıra fotoğrafı çekildi. CİHAN

Yorumlar