AK Parti Efeler adayının yeğeni toprağa verildi

AK Parti Efeler Belediye başkan adayı Yalçın Pekgüzel'in yeğeni Şener Pekgüzel toprağa verildi.

Google Haberlere Abone ol
AK Parti Efeler adayının yeğeni toprağa verildi

AK Parti Efeler Belediye başkan adayı Yalçın Pekgüzel'in yeğeni Şener Pekgüzel toprağa verildi. Seçim çalışmasından dönen konvoydaki arabasının uçuruma yuvarlanması sonucu 35 yaşında hayatını kaybeden Pekgüzel, Aydın Bey Camisi'nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Tellidede Mezarlığı'nda defnedildi.

Amcası Mehmet Ali Pekgüzel, cenazeyi görünce dayanamayıp tabuta sarıldı ve fotoğrafını gözyaşları içinde öptü. Cenaze namazına yakınları, AK Parti adayı Pekgüzel ve AK Parti Aydın İl Teşkilatı üyeleri katıldı. Namazı, Aydın İl Müftüsü Ömer Kocaoğul kıldırdı.

Kaza, dün akşam merkez Dağeymir köyü Sualtı mevkisinde meydana geldi. Seçim çalışmaları kapsamında köy ziyaretleri yapan Yalçın Pekgüzel, köyde katıldığı programın ardından konvoy eşliğinde Kalfaköy’e hareket etti. Danişment köyüne yaklaşan konvoyun ortasında ilerleyen 45 yaşındaki Rıdvan Aygün’ün kullandığı 35 VV 5153 plakalı otomobil, direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu şarampole yuvarlandı. Taklalar atarak sürüklenen otomobil, dağlık alandaki ağaçlara çarparak durabildi. Arabada bulunan Şener Pekgüzel, 57 yaşındaki Hamza Demir ve sürücü Aygün yaralandı. Pekgüzel, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

SEÇİM ÇALIŞMALARINI ASKIYA ALDI

Seçim çalışmalarında kendisine destek veren kuzeni Şener Pekgüzel’i kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan Yalçın Pekgüzel, yazılı bir açıklama yaparak seçim çalışmalarını bir süreliğine askıya aldığını duyurdu. Pekgüzel, olaydan duyduğu üzüntüyü dile getirerek, “Seçim kampanyamız kapsamında Dağeymir’e yaptığımız ziyaret dönüşünde konvoyda yer alan sevgili kardeşim, kuzenim Şener Pekgüzel, elim bir trafik kazasında maalesef hayatını kaybetmiş bulunmaktadır. Şener, adaylığımın açıklanması ve kampanyam boyunca her an yanımda olmuş, bana ve vereceğimiz hizmete inanmış bir kardeşimdi. Gerek onun hatırasına ve bana olan inancına saygımdan gerekse benimle birlikte yola çıkmış partili arkadaşlarımın davalarına olan sorumluluğumdan, seçim sürecine devam edeceğim ancak yaşadığım üzüntü nedeniyle kampanya çalışmalarımı bir süreliğine askıya alacağım. Beni ve Pekgüzel ailesini tanıyan tüm Aydınlı hemşehrilerim ve partili arkadaşlarımın kararımı anlayışla karşılayacağını umuyor, ailece acımızı paylaşan dostlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi. CİHAN

Yorumlar