AK Parti Çanakkale'de içkili seçim afişi kullandı

AK Parti Çanakkale İl Başkanlığı, bilbordlara içki fotoğraflı afişler astı. Bunlarda, "14 olan içkili yerler ruhsatını Ak belediye 44'e çıkardı.

Google Haberlere Abone ol
AK Parti Çanakkale'de içkili seçim afişi kullandı

AK Parti Çanakkale İl Başkanlığı, bilbordlara içki fotoğraflı afişler astı. Bunlarda, "14 olan içkili yerler ruhsatını Ak belediye 44'e çıkardı." yazısı yazlı bulunuyor. Bazı vatandaşlar ise afişin üstüne, "Adamsın, 22.00'den sonra alkolü nereden alacağız usta?" yazdı.

Kordon'da yeni asılan afişlerin birinde, "Belediye çalışacak Çanakkale kazanacak, kimsenin özgürlüğünü sınırlamadık, Çanakkaleli kazanacak" yazısı ve bir restoranda içki içen üç kişini fotoğrafı bulunuyor. Bu afişin üzerine de bazı kişiler tarafından, "Hadi len" yazıldı. Diğer bir afişte ise alkol ruhsatı verilen yerlerin arttığı kaydediliyor. AK Parti'nin belediyede olduğu Gökçeada ilçesinde, içkili mekan ruhsatının ne kadar arttığı anlatılıyor. "Gökçeada'da önceden 14 olan içkili yerler ruhsatını Ak belediye 44'e çıkardı" yazısının altındaki fotoğrafta, içkili bir restorandaki ortam gösteriliyor. Aynı zamanda bir bira markasının reklamının da bulunduğu fotoğrafta, masaların üzeri içki şişeleriyle dolu. CİHAN

Yorumlar